Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek az Arthro...

Mi a véleményetek az Arthro Guard bioteches ízületvédőről?

Figyelt kérdés
ízületvédőt szeretnék venni, de annyira nem értek hozzá. mi a véleményetek erről la termékről? vagy a sciteces joint-x?

2014. nov. 29. 23:40
 1/8 anonim válasza:
jó termék
2014. nov. 29. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Animal Flex az ütős :D

Arthroxon a Scitectől ha már komolyabb izületvédő kell, Joint-X-nél sz.art sem éreztem.

2014. nov. 29. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Jó, csak egyre drágább. Pharmekal Health Advanced Joint Support árértékben talán jobb, de én még nem próbáltam.

Joint-x-ben kicsit kevés az anyag, ha meg sokat szedsz hamar elfogy, tehát így nézve nem olyan olcsó.

WOD Crusher NEM Forte-t nyomatják nagyon, de nem tudom tényleg olyan jó-e. Állítólag gyorsan és hatékonyan enyhíti az ízületi gondokat. Nekem kicsit túl van hypolva, hogy napi 1 db 500 mg-os kapszula ennyire segítene. De aztán ki tudja.

Ha nagy a gond akkor lehet próbálkozni a drágább komplex ízületvédőkkel, vagy külön szedni mega dózisban a glükozamint, kondroitint, msm-t, meg tolni halolajat, c vitamint. Kurkuma is állítólag hatásos gyömbérrel kombinálva.

2014. nov. 30. 00:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Teljesen megfelelő termék. A j-x is megteszi, ha nem komoly a baj, de inkább akkor arthroxon ha már scitec.

Nálam muscleteam-es Joint megy.

2014. nov. 30. 06:38
 5/8 anonim ***** válasza:
én épp most szedem és ajánlom neked is :) nem mondom, hogy nincs jobb, mivel csak ezt próbáltam. nekem már eléggé fájtak az ízületeim, mikor elkezdtem utánajárni, kérdezősködni, és ez kapta a legtöbb szavazatot :) most már lassan egy hónapja szedem és érzem a hatását. nem múlt el teljesen, de naponta többször bevillan egy-egy leülésnél, leguggolásnál, hogy jéé ez nem fáj :D
2014. nov. 30. 09:03
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! ha valaki szeretne ajánlani egyéb terméket, akkor még nyugodtan lehet kommentelni! konkrétan nincs nagy baj, inkább megelőzésképp keresek ízületvédőt, és azért is mert konditerembe és thai box edzésekre is járok, és hosszú távon tervezem mind a kettőt, ezért gondoltam hogy nem csak akkor kéne elkezdeni szedni amikor már fáj!
2014. nov. 30. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
A Muscleteamnél kapgható Joint termék a legjobb ár/érték arányban. 3 ezer forint körül van asszem, és 45 napra elég, ha napi kettő megy.
2014. nov. 30. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
ja, ha csak megelőzésből akarod, akkor sztem felesleges az arthro mert túl nagy dózis (meg drága is ahhoz)
2014. nov. 30. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!