Mi a véleményetek az Arthro Guard bioteches ízületvédőről?
Animal Flex az ütős :D
Arthroxon a Scitectől ha már komolyabb izületvédő kell, Joint-X-nél sz.art sem éreztem.
Jó, csak egyre drágább. Pharmekal Health Advanced Joint Support árértékben talán jobb, de én még nem próbáltam.
Joint-x-ben kicsit kevés az anyag, ha meg sokat szedsz hamar elfogy, tehát így nézve nem olyan olcsó.
WOD Crusher NEM Forte-t nyomatják nagyon, de nem tudom tényleg olyan jó-e. Állítólag gyorsan és hatékonyan enyhíti az ízületi gondokat. Nekem kicsit túl van hypolva, hogy napi 1 db 500 mg-os kapszula ennyire segítene. De aztán ki tudja.
Ha nagy a gond akkor lehet próbálkozni a drágább komplex ízületvédőkkel, vagy külön szedni mega dózisban a glükozamint, kondroitint, msm-t, meg tolni halolajat, c vitamint. Kurkuma is állítólag hatásos gyömbérrel kombinálva.
Teljesen megfelelő termék. A j-x is megteszi, ha nem komoly a baj, de inkább akkor arthroxon ha már scitec.
Nálam muscleteam-es Joint megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!