Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Leírnátok egy kemény fejlődése...

Leírnátok egy kemény fejlődéseteket és miket használtatok mint kieg?

Figyelt kérdés

Üdv

Leírnátok hogy nektek mekkora volt egy adott félévben- hónapokban a legjobb fejlődésetek és miben értétek el ? Ha tápkieg is ment akkor mi ?

2014. nov. 24. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is leírom, hogy az étrend az első, ha az nincs rendben a kiegek nem pár %-ot, hanem semmit nem fognak segíteni. Kivéve a multivitamin :) Nem a tápkieg az első, hanem az étrend, na de leírok egy érdekes fejlődést, ami szerintem nagyon látványos volt.

Nem mindenki engedheti ezt meg magának, mivel rengeteg pénzben volt ez a srácnak :

Mezomorf volt a srác, 8-9 hónapja edzhetett, 18-20 éves volt saccra. Tökéletes étrendje volt, mellette használt pár kieget, amik az étrendjének köszönhetően hozzá segítették egy jobb teljesítmémyhez és kinézethez.

Kreatin monohidrátot használt, ha jól emlékszem, mondta feltöltést nem csinált, csak használta. Minden edzés előtt és végén bekapkodta az AAKG kapszuláit. Kreatin mellett használt úgytudom Beta Alanine-t is meg BCAA-t.

Ez tavaly januárjában lehetett, nagyon keményen nyomta az edzést, sőt elég sokszor segítettem neki mikor megkért, nagyon komolyan vett mindent, hát a végeredmény 4-5 hónap alatt valami fenomenális volt úgymond kezdő létére, akkor kb. már 1 éve edzett, ha ránéztél, tuti adtál volna neki 2 évet legalább, nem volt sok zsír rajta, szálkásabb volt de vállai, mondhatni felkar, inkább az alkaron látszott a nagy növekedés meg a hátán.

Nos mivel jó kedvem van és legyen szép estéd neked is leírtam ezt.

VISZONT !! -> Egy dolgot ne feledj, itt nagyban közrejátszott a genetika,étrend,edzést a kiegek csak rádobtak erre egy 15-20%-ot.

2014. nov. 24. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
ne en felevig elmondom a valtozasomat majdnem 15 cm fel ment a karom semmit nem szedtem egy heten 2 jartam le futni de jo volt a taplalkozasom sok feherje gyumolcsok zoldsegek minden fele vitamin ami csak kell es mar nagyon jol nezek ki
2014. nov. 24. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Krisztián te vagy a hülye vagy másokat nézel annak?:) 2 alatt még kokszolással is örülnél ha feljönne 15cm nemhogy edzés nélkül, futástól a karodra
2014. nov. 30. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!