Milyen ez az etrend? Illetve ez hogy lehetseges?
Figyelt kérdés
Szoval reggeli
40g rizs 2tojassal(sarga nelkul) 50-100g csirkevel , vagy 50g zabpehely + 3szelet tk kenyer csirkevek es tojassal. 3szelet kenyer ch ja 33g
Napkozben 2 csomag rizs fogy el kb 400g csirkevel.
2zabfalatot ( gyori edes ) ill 100g meggyet eszek mèg meg . Esetleg meg 1-2 szelet kenyer. Plusz este turo , zsirszegeny 200g.
Neha meg zsirszegeny natur joghurt.
A masik. Egy ember sulya ingadozhat ugy h pl hetfon 4korul 73,9 kg , tegnap este 77,1? Normal etkezessel, nem zabaltam be. Tok zavar. Tudom h nem kell igy meregetni de akkor is nem ertem
2014. nov. 19. 17:56
1/7 anonim válasza:
Zabfalat, meggy kuka. És ingadozhat, mivel ingadozik. Ha azt mondom nem ingadozhat, nem fog?:D
2/7 A kérdező kommentje:
Annyi csalas se fer bele? 30 g sincs az egesz. Tomeget novelnèk nem szalkasitok. Rossz volt a kerdes, szoval akkor modositom. Massal is volt ilyen?
2014. nov. 19. 18:11
3/7 anonim válasza:
És miért nem eszed meg a tojás sárgáját?
4/7 A kérdező kommentje:
A zsir miatt elsosorban
2014. nov. 19. 21:07
5/7 anonim válasza:
A zabfalat nem a legjobb kaja de ha beleszámolod a ch-ba akkor semmi bajod nem lesz 2dbtól, se a meggytől tömegelésnél csak mondjuk ne minden nap legyen.a többit nem számoltam ki de neled kell kitapasztalnod h mi a jó arány :-)
6/7 A kérdező kommentje:
Persze beleszámolom. A meggyet nagyon szeretem, eszegetem azert( nem kg szamra persze) de nem jott zsir mert hizni se hizok egy ideje.koszi a valaszt :)
2014. nov. 20. 11:34
7/7 anonim válasza:
Edd meg a sárgáját is, nem kell félni pár gramm zsírtól, főleg, hogy a tojás értékesebb része a sárgájában van (abban is van fehérje, nem csak a fehér részében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!