Cukor-Jumbo, ez hogy is lenne?
AZt állítják egy csomóan,hogy a jumbo tele van cukorral.
Mégis mennyi cukrot kellene megennem ahhoz pl fehérjével keverve,hogy ugyan azt a hatást érjem el,mint a jumboval?
Persze edzés utánra gondoltam.
Jó,nyílván nem fogok cukrokat zabálni,de csak érdekel ez a kérdés.
De akkor ez a jumbo nem egy faszsag?
Ugye elvileg még dextrózból is edzés után 50g,ha jól tudom,hogy megfelelő.
Ennyi cukor azért sok ,nem? MÁrmint a 80g.
A dumbó egy fasság.
Vegyél inkább fehérjét meg szénhidrátot, pl egy Whey Proteint megy egy Carb-f-et.
Most a Vejpróm elfogyott,kirpóbálok egy kevertet,power proteint+ dextrózt.
KÖsz a válaszokat.
Megirnád majd, hogy milyen?
Soha nem szedtem, és nem is fogok kevertet inni edzés után de ételekbe kipróbálnám.
Szintol:
Igazából ízre vegyes érzéseket érzek,se nem finom,se nem rossz,bár inkább rossz. Citrom túró ízűt vettem,mert ez volt csak,de ennek a szaga és íze a fahéjra hasonlít talán.
Zabpehely-víz-és ez,hát...nekem így nem nagyon ízlik,de letolom. Más kajában még nem próbáltam,majd jövőhéten csinálok protein kenyeret :)
SZóval az íze eléggé rossz,oldodásra átlagos,de nem egy wejpró,csak most erre volt pénz és úgy is ki akartam próbálni egy ilyet.
Mellesleg köszönöm a válaszokat a többieknek.
Igazából edzés után iszok 1 adagot + 50 g dextróz.
A Jumbo, meg a többi alacsony fehérjetartalmú cukorkupac tömegnövelők termékének sikere többkomponensű. Egyrészt a tájékozatlan fogyasztó csak leemel valamit a polcról, így teljes mértékben befolyásoltsága alatt áll a reklámoknak és a Scitec hatásvadász termékajánlásainak, így egy kitalált, jól csengő fantázianév alapján képesek rögtön az izomtömeg növelésére asszociálni ('tömegnövelő'), mintha ez valamiféle anabolikus gyógyszer lenne, nem pedig egy zsák kaja. Másrészt a gyártók előírásait olyan szinten szentírásnak veszik és mereven kezelik, hogy simán betolják a dobozra írt 2-300 grammos adagot, hogy tegyünk rá egy pár lapáttal az inzulinrezisztenciára, mert annyira buták az emberek, hogy betolnák az egész bödönt is akár egybe, ha az lenne ráírva, talán még magát a csomagolást sem lennének restek elfogyasztani.
Harmadrészt az emberek nem tudják megkülönböztetni a zsírt az izomtól (ezért azonosítják egyes töpörödött központi idegrendszerrel ellátott laikus egyének a zsírosabb, betömegeltebb formákat a 'kondiporos', 'felfújt' izomként), ráadásul amúgy is csak az a fontos, amit a mérleg mutat ugye, szóval a több száz gramm szénhidrát hatására zsírosodó emberek teljes megelégedettséggel könyvelik el magukban, hogy a tömegnövelőtől nagyon jól lehet ám hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!