Natural testepito es szemelyi edzo szeretnek lenni . Megvalosithatom?
Testnevelési egyetem? Nézz körül a felvi.hu-n.
A személyi edzőknek már van sima okj-s képzés is, én úgy tudom, de az szerintem sokra nem jó.
Magyarországon nincs normális edző képzés. Az okj-sal maximum valami kis terembe tudsz elmenni edzőnek, de hidd el, hogy oda nem akarsz menni, normális helyen meg nem, hogy semmit nem ér, de inkább még hátrány. Autodidakta módon, saját tapasztalatokból és más komoly edzőktől lehet tanulni, fontos a nyelvismeret, hogy mindig el tudd olvasni az aktuális téziseket. Ahoz, hogy elismert edző legyél és menjenek hozzád az emberek, ne neked kelljen vadászni őket, eredmények kellenek. Megnyersz, de legalábbis jó eredményt érsz el pár nemzetközi versenyen akkor már fognak hozzád menni versenyfelkészülésre és innentől kezdve már megtudsz belőle élni. De amíg ide eljutsz az rendek idő, munka, pénz.
Amit tenni tudsz, hogy tovább tanulsz valami olyasmit amivel nagyon jól fizető állást kaphatsz és mellette csinálod a testépítést és majd ha eljutsz arra a szintre akkor elgondolkodhatsz, azon, hogy ott hagyod az állásod és csak a testépítéssel illetve edzőséggel foglalkozz. De addig addig meg kell élned valamiből és ez egy elég drága sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!