2/14 A kérdező kommentje:
Azért biztos nem a soványság hozta rá azt az izomtömeget is ami van rajta.
2014. nov. 8. 23:33
3/14 anonim válasza:
Azert olyan sok izom nincs rajta hogy ne lehetne hozni naturba.
4/14 A kérdező kommentje:
Jó rendben, csak kérdeztem hogy mi a véleményetek.
De ha valakinek van esetleg még valami ellenvetése az írja le.
2014. nov. 8. 23:39
5/14 anonim válasza:
Tömeg? izomTOMEG? Hol? A feje nagyobb, mint az egész teste. Milyen tömeget látsz te itt? Azt a 60 kilós veznat látod te tömegnek?
6/14 anonim válasza:
Ez még bőven belefér a naturálba, ennél vannak jobban kinéző naturálok is. Persze aztán lehet ő a könnyebb utat választotta ezt nem tudni.
7/14 A kérdező kommentje:
Azért van rajta izom... Nyilván nem egy Arnold de akkor is.
2014. nov. 9. 00:44
8/14 anonim válasza:
Szerintem egy kis clen-t tuti nyomott. Ha tudta hogy sokat lesz félmesztelen egy filmbe.
9/14 A kérdező kommentje:
Na , csak van aki szerint nem tiszta a srác.
És elérhető naturálon ez a forma?
2014. nov. 9. 01:42
10/14 anonim válasza:
Ja a forma az natur lehet siman.
En csak arra mondtam hogyha tudnám hogy tele lesz a félmeztelen testemmel az összes mozi akkor én pl tuti nyomnék egy kúrát, és más is így van vele szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!