Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek nevetséges az,...

Tyukanyó55 kérdése:

Szerintetek nevetséges az, hogy egy 59 éves,53 kg-os hölgy Nippon-zengó-ra jelentkezett és beállt mozogni? Ott ahol 18-40-ig volt a legtöbb résztvevő? Miért olyan nevetséges ez? /Párom kigúnyolt miatta, hogy mit keresek én ott ilyen idős korban?! /

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 08:24
 1/8 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem nevetséges!

Mozogj nyugodtan, mások véleménye meg ne érdekeljen! :)

2014. nov. 8. 08:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem nevetséges, ha a résztvevők "befogadtak', akkor nem is probléma a korod. A párod egy kicsit elvetette a sulykot.
2014. nov. 8. 08:47
 3/8 anonim ***** válasza:
A párod egy tohonya impotens.
2014. nov. 8. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem nevetséges! Mozogni semmilyen életkorban nem késő. Fiatalosabb nőiesebb külsőt eredményez mindenkinél, kortól függetlenül. A párodnak meg az jön be, amikor az otthonka alól dudorodik ki a háj? Ugye, hogy nem :-) Ne foglalkozz vele, igenis törődj magaddal! Néz meg pl. a Bíró Icát milyen jól néz ki, ő se a kanapé előtt tölti a napot!

Sok sikert :-) Ne foglalkozz más véleményével, a lényeg, hogy te jól érezd magad!

2014. nov. 8. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni.Az gúnyolódjon,aki ennyi évesen is megtesz ennyit magáért(az ilyen ember viszont nem fog)
2014. nov. 8. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:

semmi nevetséges nincsen benne hogy elkezdtél valamit.

legfeljebb az lehetne kérdéses,hogy ez az edzés típus szolgálja e legjobban a céljaidat,testedet.

párod véleményére meg.

véleményt csak olyantól fogadunk el-legyen az bármivel kapcsolatos-aki jobban ismeri és tapasztaltabb az adott témában és cselekvésben mint mi.

ezért értelem szerűen egy dilettáns véleménye nem lehet releváns.

2014. nov. 8. 19:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Azért erre a sport-lehetőségre jelentkeztem, mert ez volt adott itt a faluban.

Már ez is valami, hogy ilyen sportolási - mozgási lehetőség van a faluban.

A lányok-asszonyok mosolyogva fogadtak, de aranyosak voltak, és megdicsértek, hogy milyen ügyes vagyok velük.

Szerintem a sportolási lehetőség nem korhoz kötött, inkább a saját kondíciónk - állóképességünk függvénye.

A házi és ház körüli munka fárasztó és épp ezért jó egy kis zenés- mozgási lehetőség.

Megerősítettem magam abban , hogy igenis jól tettem, hogy elmentem tornázni.

Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek.

2014. nov. 9. 16:24
 8/8 anonim válasza:

Nagynéném is 60-on túl volt már amikor unokájával eljárt aerobikozni, az oktató megdicsérte a lányt, h "milyen tök jó h az anyukádat is elhoztad" - mire ő, ő nem az anyukám hanem a nagymamám. :)

Azért megjegyzem jóval fiatalabbnak nézett ki a koránál. De szintén eljárt zumbázni, meg hastánc tanfolyamra. Ez utóbbi ráadásul ingyen volt neki, mert a szervezőknek még nem volt ennyi idős résztvevője, ezért tőle nem kértek pénzt a tanfolyamért. :)

Egyébként Finnországban mindenki rendszeresen sportol, még a nyugdíjasok is kijárnak kocogni az erdőbe, vagy görkoriznak, ezek teljesen hétköznapi dolgok arra felé. Csak nálunk néznek az ilyen emberekre úgy mintha űrlények lennének...

2015. aug. 5. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!