Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az jó, ha addig edzek, amíg...

Az jó, ha addig edzek, amíg úgy nem érzem, hogy már nincs erő a lábaimban, és összeesek?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak egy holtpont,és folytatni kellene tovább?
2014. nov. 7. 12:21
 1/5 anonim válasza:
Nem tudom, de én is mindig annyit csinálok egy gyakorlatból (pl húzódzkodás), amennyi a csövön kifér. És jó érzés. Mmint szar, mert alig kapok levegőt, de a tudat, hogy meg bírtam csinálni, az jó.
2014. nov. 7. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem.
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért összeesni nem kell, de keményen dolgoztasd meg. Mit edzel rá, írd le légyszíves.
 4/5 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok, mert én is így csinálom. Addig csinálom a kitöréseket amíg a végén már nem bírok felállni. Pihenek amíg nagyjából rendeződik a pulzusom, aztán megy még 3 kör. :-)Ugyanez a guggolásnál is, csak sokkal kevesebb pihenővel. Vagy ha nagyon ki akarom magam nyírni, akkor a kitörés után pihenésnek guggolás:-)
2014. nov. 7. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem jó.A szervezet nem véletlenül jelez.
2014. nov. 7. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!