Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti is találkoztok ilyen...

Ti is találkoztok ilyen emberekkel?

Figyelt kérdés

Ma azt mondta nekem egy torna tanár, hogy semmiféle fehérjét neszedjek, mert hormon zavaraim lesznek :D

De hogy ha 100%-os akkor jó. :D Ja és azt is hozzá tette, hogy a tabletták jobbak. :D :D :D

2014. nov. 3. 14:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a tanár egy tudatlan idióta.
2014. nov. 3. 14:36
 2/14 anonim válasza:
100%
Vannak ilyen .hülyék... például nálunk az egyik tanár azt szajkózta régebben, hogy a cukor nagyon fontos a szervezetnek, az izmok is cukorból épülnek fel...
2014. nov. 3. 14:49
 3/14 anonim ***** válasza:

Haha, az én időmben, mikor suliztam a tornatanár kis sz.ar volt mellettem, kis pocakkal. Én voltam a kis kedvence, mindent megengedett nekem és folyton dícsért, mert elég jó fizikummal rendelkeztem már akkor is.

Amúgy meg a tanárod egy senki / tudatlan idióta, aki azt ossza, amiről fogalma sincs, én sem osztom másnak az olajfúrást, ha nem értek hozzá :D

2014. nov. 3. 15:09
 4/14 anonim ***** válasza:
Ennél már csak az a jobb, mikor orvos mondja :D
2014. nov. 3. 15:29
 5/14 Musclemore ***** válasza:
100%
Állandóan, azt bírom mikor azt mondják a fehérjére meg a táplálékkiegészítőkre, hogy vigyázni kell velük, mert belekevernek mindenféle rosszat és, hogy felfúj, de gondolom aki ezt olvassa minimum 3embert meg tudna nevezni akitől ezt hallotta már.:D
2014. nov. 3. 15:54
 6/14 anonim ***** válasza:

15:29

Régen előfordult, hogy bizonyos teljesítményfokozókat (efedrin és származékai) adtak hozzá egyes tápkiegekhez, amik akkoriban legálisak voltak és ártalmatlannak gondolták őket (nem az, és ma már dopping). Innen ered az ezekkel szembeni szkepticizmus. Csak hogy kicsit árnyaljak a dolgon.

2014. nov. 3. 16:04
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, találkoztam emberekkel. Mármint ilyenekkel? Szinte az összes ilyen.
2014. nov. 3. 16:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha jól megnézzük, az átlag emberek 99%-a hülye ezekhez, a kondisok között is csak azok értenek hozzá akik komolyabban bennevannak szóval joggal mondhatjuk hogy nem sokan vannak akik értenek ezekhez.
2014. nov. 3. 16:46
 9/14 Musclemore ***** válasza:
100%

Van jobb is!

Egyik ismerősöm le akar fogyni, mindig mondja segítsek, amikor elmagyarázom neki, azt mondja- "hagyjál már a testépítő szarságokkal, én mindent tudok"

Kiderült úgy kell segítenem, hogy ne hagyjam enni. o.O

Egyszer megkérdezte, hogy "mi az a szénhidrát, fehérje? Az hízlal? Jobban mint a kalória?" -Ezen néztem a legnagyobbat, szóval vannak érdekes emberek.:D (de ő még a jobbik, mert tanul belőle)

2014. nov. 3. 17:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Nálam olyan volt, hogy éppen pufirizst vittem suliba ch-nak, és MINDENKI beszólt hogy miért fogyózok... de azóta se értem hogy miért fogyis kaja az?
2014. nov. 3. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!