Olvassátok el a kommenteket. Ti is idegesek lettetek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__623..
Ez jön be a csajoknak gyerekek:DD
Nem lettem ideges, engem nem zavar, ha a tinicsajoknak ez jön be.
Én már öregszar vagyok. :-)
Sanyi, vén fószer vagy :)) Hogy igazat adjak neked, amúgy nem, fiatal vagy még.
Ha 10x újra születnek, akkor sem fognak úgy kinézni, mint te :)) Annyi kitartás van a legtöbb ilyenben, hogy 2-3 hónap, majd nincs étrend nem jön az eredmény és abbahagyják, mivel a többi emberrel van a gond, mindenki kokszol, akinek van ki alapja :))
Szerintem kár ilyesmin fortyogni, főleg, hogy mi vagyunk a kisebbség és nekünk más az ideálunk. Próbálok óvatosan fogalmazni, de nem hinném, hogy testépítés a nők meghódításáról szólna, ennek a sportnak a célja nyilvánvalóan nem a tinilányok bugyijának nedvességtartalmának növelése. Éppen ezért a saját értékrendünk, mint sportolóknak, sokkal magasabb, mint a testet csak a szexuális vonzalom alapján minősítőknek. Tehát mivel nekünk nincs olyan, hogy "túl izmos", hiába nézelődünk olyan berkekben, ahol az egész nem a sportról, hanem a csajozásról szól.
Ettől függetlenül az ilyen kérdezők szándéka 3 hónap edzés után igencsak szánalmas, de el kell fogadni, hogy a nők nem testépítő szemmel tekintenek egy formára, hanem a saját ideáiknak és felfújt izomtól való félelmüknek az egyvelegével. A tisztánlátás, a magamutogatás és a teljesítménytelen sikeraratás persze lelombozó, de mi se röhögjük ki a nálunk kisebb izmokra vágyó nőket.
Én inkább örülök, hogy ha ilyen 'izmos' leszek egyszer, akkor az már jóság lesz.
13 évesen jobb testem van :D
Pedig saját testsúllyal edzem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!