Tényleg vannak ilyenek? Vagy ez már photoshop?
2014. okt. 25. 23:18
3/11 anonim válasza:
Ilyen ruhában nekem is hasonlóan néz ki a lábam, pedig edzek lábat. Genetikai adottságok miatt nem fejlődik a vádlim.
5/11 anonim válasza:
van , nagyon sok embernek szar a térde, ez az uj dili ... bár lehet h men's physique-ra hajt a csávó , ott meg csak a felső testet nézik , haverom pl testépitő ő is .. motorral volt , elcsapta 1 részeg vezető , az életébe nem fog guggolni lábazni , skip the leg day lesz örökre és csak 21 éves
6/11 anonim válasza:
A "bicepsz" biztos nem nagyobb, talán a karja. Viszont ezt is kétlem, hiszen egy ilyen bő nadrágban nem kimondottan látszik a combja. A vádliján meg jól látható, hogy nem edzetlen, legfeljebb genetikailag nincs toppon.
7/11 anonim válasza:
Ez ilyen Sandorzsolt körüli forma :) .
8/11 anonim válasza:
Szálkásabb, eresebb vagyok és nekem a lábam sem pici.
Lábról most nincs kép, de holnap teszek, ha nem hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!