Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy és miért lehet ez?

Hogy és miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem el újra a tömegelést (előtte diétáztam) Ebben az elmúlt egy hétben jó pár embertől megkaptam, hogy fogytam. Ezért megmértem magam, a súlyom nem változott, de viszont a lábam vékonyabb lett majdnem 6 centivel. Akár zsír akár izom vesztés, azért csak meglátszana a súlyomon, nem?

2014. okt. 20. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tömegelésnél vékonyabb lett a lábad? Az elég érdekes, pláne 6 cm.
2014. okt. 20. 20:10
 2/11 A kérdező kommentje:
hát ezaz! de a súlyom nem változott
2014. okt. 20. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha tömegelsz, akkor növekednie kellett volna a súlyodnak. És ha edzel rendesen lábra, akkor annak a mérete is növekszik. Szóval nem tudom, hogy lehetett és milyen tömegnövelés volt akkor.
2014. okt. 20. 20:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Amíg szálkásítani és izmosodni nem lehet egyszerre, addig sajnos zsírosodni és izmot veszíteni lehet. Meg kéne nézni a kajád összetételét és az edzések/pihenők meglétét.
2014. okt. 20. 20:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, minden kivan számolva, figyelek a mikrótápanyagokra is. Lábnapom péntekenként van, hogy hétvégén ugye nem járkálok annyit tehát tud pihenni. Mondjuk két héttel ezelőtt kicsit megterheltem mert a következő péntekig nem múlt el az izomláz és járni is nehezen tudtam.
2014. okt. 20. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor nekem nincs több ötletem.
2014. okt. 20. 20:43
 7/11 A kérdező kommentje:
attól még folytatom egyértelműen, majd csak lesz valami
2014. okt. 20. 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Tehát a súlyod nem nőtt és fogytál tömegelésnél? Biztos nem néztél el valamit? Nincs valami egészségügyi gondod? Súlyod csökkent?
2014. okt. 20. 20:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy elmértél valamit? Vagy látszik is az a 6 cm vékonyodás? Mert annak látszania KELL, mert az rengeteg.
2014. okt. 20. 21:05
 10/11 A kérdező kommentje:
a súlyom nem csökkent, igen látszik, az ismerőseim mondták hogy vékonyabb lettem és ezért mértem le magam
2014. okt. 20. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!