Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vélemények trenbolone-stana...

Vélemények trenbolone-stana comboról?

Figyelt kérdés

kíváncsi lennék erre mi a véleményetek erről:)

mi kell ehhez minél több információt szeretnék gyűjteni ne térjetek el a kérdéstől erre kérlek titeket!

(Mielőtt akárki félreértene akármit, nem koxolok, 1 hónapja kezdtem el a gyúrást HOBBI szinten, nem kockáztatnám az egészségeket ilyenekkel, de láttam ezeket a szteroidokat és megmondom őszintén érdekel a téma!:) )

köszönöm előre is a hasznos válaszokat!:)

#szteroid #trenbolone-stana
2014. okt. 20. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát tényleg ne tudsz semmit, de neked még nem is kell. Naturálban bőven tudsz fejlődni 4-5 évig is.

Ezt a kettőt eleve baromság együtt alkalmazni, mivel tesztó nélkül tökéletesen kiüti a libidót és nem áll fel a cerka. Tesztó nem árt a tren mellé. A másik az, hogy az egyik leggyengébb szerről és az egyik legdurvábbról kérdezel. Trenbolon nem játékszer, a legdurvább vese és májgyilkos, de a szívet is hamar kikészíti. Még kezdő kokszosok sem vállalják be. Szóval most felejtsd el úgy ahogy van.

És azt sem értem, hogy miért itt kérdezel. Ide főleg gyerekek írnak, rajtam kívül nem sok idősebb van.

Itt olvasgass, ha érdekel a téma:

[link]

2014. okt. 20. 15:26
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, én nem szeretném kipróbálni egyenlőre és nem is nagyon tervezem, csak érdeklődök:) ha el is szeretnék kezdeni ilyen "szerek" fogyasztását inkább a porral próbálkoznék nem szeretném a szervezetemet kockára tenni ilyenekkel amikor nincs a testépítéssel komolyabb célom!:)
2014. okt. 20. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Porral?!
2014. okt. 20. 17:02
 4/9 anonim ***** válasza:
A tápkiegek nem szteroidok, ne keverd a dolgokat kérdező. Fehérjeport, vitamint most is használhatsz. A kokszok azok gyógyszerek, nem kapod meg boltban!
2014. okt. 20. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Inkább a porral próbálkoznál? Ember ne vegyük már egy kalap alá ezeket, ha a tápkiegekről nem tudsz semmit minek kérdezel a szteroidokról?

Mi lehet a por? Tápanyag, amit bármelyik szilárd vagy folyékony halmazállapotú élelmiszerben megtalálhatsz:

1. fehérje (edzés után SZINTE alap a TEJSAVÓ, lefekvés előtt kazein, túróval helyettesítve elhagyható, szóját nem ajánlom)

2. szénhidrát (tömegelésnél nem jön rosszul, de egyébként elhagyható, mint tápkieg!:D)

3. kreatin (ezt 1 hónap gyúrás után még nem ajánlom, egyébként ártalmatlan, semmilyen szervedet nem rongálja csak neked még felesleges és mikor használod sok vizet kell inni)

4. aminosavak (BCAA, glutamin, l-carnitine, stb... szintén elhagyhatod)

5. vitaminok, ásványi anyagok (gondolom erről tudsz a legtöbbet, sorszámozásban itt hátra írtam, de az ELSŐ ÉS LEGFONTOSABB KIEGÉSZÍTŐ, amit még átlagembereknek sem szabadna elhanyagolni)

6. ízületerősítők (MSM, Glükozamin, Kalcium ezeken kívül természetes alapanygokat tartalmaz)

7. zsírok (Omega 3, lenmag, olivaolaj, kókuszzsír, szőlőmagolaj stb... kajával simán bevihető)

Amíg nincs rendes étrend (nem azt mondom hogy számolgass 1-2 évben grammra pontosan, de figyelj nagyon oda, hogy mit eszel mennyit és mikor :D)

Ne is gondolj rá és ne is érdekeljen a koxolás és ajánlom, ha már eléred a genetikai határodat akkor se jusson eszedbe cucchoz nyúlni, max ha versenyző akarsz lenni, mert olyan királyul megy a kondi és annyi pénzed van vagy megkeres egy ember, hogy támogatna...:D:D (jó a fantáziám) Unatkoztam :D, egyébként olvasd el a sárgakapszulát, ott bővebben megtalálsz mindent:)

Sok sikert a fejlődéshez, és okosan a kajával!

18/f

2014. okt. 20. 17:56
 6/9 A kérdező kommentje:

hát csak nekem a hízással van bajom itt gondoltam tömegnövelőre pl Jumbo-ra (sokan mondják hogy cukrozott fos meg ilyenek) de nekem tökéletesen megfelelne hanöveli a tömegemet még ha lassan is:) szteroidhoz nem is mernék nyúlni apám megölne xD

az étrend meg alap hogy csinálom amúgy már amikor elkezdtem már akkor kértem egy személyi edzőtől :)

köszönöm szépen, amúgy csak érdekel a téma ez most olyan mint pl sokakat a drog akik pl még soha nem nyúltak hozzá és nem is tervezik szóval érted amit mondok:)

meg nem is tervezem hogy szteroidozzak, nem hiszem hogy pont belőlem lesz versenyző nincs az önbizalmam a helyén 1-2 leszólással sajnos eltudják venni a kedvemet az egésztől ez a legnagyobb bajom sajnos:// :)

2014. okt. 20. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő csak edzés után! Napközben nem iszogatunk cukros tömegnövelőt. Egyébként a jumbo tele van zabliszttel is, pont erre nem igaz, hogy főleg cukor. De jobban jársz ha veszel külön proteint és ahhoz teszel edzés után 40-50g gyors szénhidrátot, pl dextrózt és/vagy maltodextrint vagy ezek keverékét. Így reggel pl tisztán (cukor nélkül) tudod tenni a fehérjét a zabpehelyre. És így gazdaságosabb is, mint egyben megvenni egy tömegnövelőt.
2014. okt. 20. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is állandóan beszólongattak (Pumping Matyi, Pumping Iron,Koxos,poros,szétba*zom a májamat, hülyeségre költöm a zsebpénzem (ők bagóra:D) stb...) Főleg az osztálytársak, ezekre nem kell figyelni, röhögni kell rajta és visszaoltani őket, mindig lehet valahogy. Nekem ez az egész csak önbizalmat ad, szerintem egy év után már veled is így lesz:D Jumbot próbáld ki, ha hardgainer vagy. De szerintem sandorzsoltra hallgass. Egyébként én még a komplett "ismert" tömegnövelők közül a Myomax Hardcore-t tartom elég jónak és az ára is elég jó, de ez inkább mezo-endomorfoknak való, te pedig ezek szerint ektomorf vagy. És szerintem te nyugodtan ehetsz akármit, ha nem zsírosodsz, persze próbálj ne egyszerű szénhidrátokat enni de attól sem lesz semmi bajod, úgyhogy csak egyél sokat és fejlődj:) Egyébként a komolyabb személyedzők nagy része maga is letolt már "egy-két" kúrát, ha még beszélsz vele szerintem megosztaná veled a tapasztalatait és hogy hogyan történnek ezek a dolgok, szerintem szívesen elmesélné, ha fizetsz még neki:D Legalábbis abba a terembe ahova én járok ott az emberek túlnyomó része használ szereket, még a hobbigyúrósok is szépen vizesednek tőle:D danabol meg ilyesmi, sok az idióta:) Edzés végén iszogatom a shakemet és miket hallok, itt az ideje elkezdeni az első kúrát stb.. Aztán a srác 20 feletti minimális izomzattal, de fetétlen el kell kezdenie a kúrát, nem lehet előbb normálisan kajálni és megismerni a dolgokat, és MÉG UTÁNA SE ÉRDEMES ENNEK NEKIKEZDENI! De hát itt tart ez az egész, nincs normális terhelés, normális kajálás, elég pihenés és már egyből a cucchoz kell nyúlni, mert egész biztos az hiányzik.... Sok az idióta. Utána meg ugyanezeket az embereket látom víztartályként, 1 hónap alatt 10 kiló víz gratula, szánalmas:D
2014. okt. 20. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
A myomax tényleg jó cucc, de annyival drágább is.
2014. okt. 20. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!