Vélemények trenbolone-stana comboról?
kíváncsi lennék erre mi a véleményetek erről:)
mi kell ehhez minél több információt szeretnék gyűjteni ne térjetek el a kérdéstől erre kérlek titeket!
(Mielőtt akárki félreértene akármit, nem koxolok, 1 hónapja kezdtem el a gyúrást HOBBI szinten, nem kockáztatnám az egészségeket ilyenekkel, de láttam ezeket a szteroidokat és megmondom őszintén érdekel a téma!:) )
köszönöm előre is a hasznos válaszokat!:)
Hát tényleg ne tudsz semmit, de neked még nem is kell. Naturálban bőven tudsz fejlődni 4-5 évig is.
Ezt a kettőt eleve baromság együtt alkalmazni, mivel tesztó nélkül tökéletesen kiüti a libidót és nem áll fel a cerka. Tesztó nem árt a tren mellé. A másik az, hogy az egyik leggyengébb szerről és az egyik legdurvábbról kérdezel. Trenbolon nem játékszer, a legdurvább vese és májgyilkos, de a szívet is hamar kikészíti. Még kezdő kokszosok sem vállalják be. Szóval most felejtsd el úgy ahogy van.
És azt sem értem, hogy miért itt kérdezel. Ide főleg gyerekek írnak, rajtam kívül nem sok idősebb van.
Itt olvasgass, ha érdekel a téma:
Inkább a porral próbálkoznál? Ember ne vegyük már egy kalap alá ezeket, ha a tápkiegekről nem tudsz semmit minek kérdezel a szteroidokról?
Mi lehet a por? Tápanyag, amit bármelyik szilárd vagy folyékony halmazállapotú élelmiszerben megtalálhatsz:
1. fehérje (edzés után SZINTE alap a TEJSAVÓ, lefekvés előtt kazein, túróval helyettesítve elhagyható, szóját nem ajánlom)
2. szénhidrát (tömegelésnél nem jön rosszul, de egyébként elhagyható, mint tápkieg!:D)
3. kreatin (ezt 1 hónap gyúrás után még nem ajánlom, egyébként ártalmatlan, semmilyen szervedet nem rongálja csak neked még felesleges és mikor használod sok vizet kell inni)
4. aminosavak (BCAA, glutamin, l-carnitine, stb... szintén elhagyhatod)
5. vitaminok, ásványi anyagok (gondolom erről tudsz a legtöbbet, sorszámozásban itt hátra írtam, de az ELSŐ ÉS LEGFONTOSABB KIEGÉSZÍTŐ, amit még átlagembereknek sem szabadna elhanyagolni)
6. ízületerősítők (MSM, Glükozamin, Kalcium ezeken kívül természetes alapanygokat tartalmaz)
7. zsírok (Omega 3, lenmag, olivaolaj, kókuszzsír, szőlőmagolaj stb... kajával simán bevihető)
Amíg nincs rendes étrend (nem azt mondom hogy számolgass 1-2 évben grammra pontosan, de figyelj nagyon oda, hogy mit eszel mennyit és mikor :D)
Ne is gondolj rá és ne is érdekeljen a koxolás és ajánlom, ha már eléred a genetikai határodat akkor se jusson eszedbe cucchoz nyúlni, max ha versenyző akarsz lenni, mert olyan királyul megy a kondi és annyi pénzed van vagy megkeres egy ember, hogy támogatna...:D:D (jó a fantáziám) Unatkoztam :D, egyébként olvasd el a sárgakapszulát, ott bővebben megtalálsz mindent:)
Sok sikert a fejlődéshez, és okosan a kajával!
18/f
hát csak nekem a hízással van bajom itt gondoltam tömegnövelőre pl Jumbo-ra (sokan mondják hogy cukrozott fos meg ilyenek) de nekem tökéletesen megfelelne hanöveli a tömegemet még ha lassan is:) szteroidhoz nem is mernék nyúlni apám megölne xD
az étrend meg alap hogy csinálom amúgy már amikor elkezdtem már akkor kértem egy személyi edzőtől :)
köszönöm szépen, amúgy csak érdekel a téma ez most olyan mint pl sokakat a drog akik pl még soha nem nyúltak hozzá és nem is tervezik szóval érted amit mondok:)
meg nem is tervezem hogy szteroidozzak, nem hiszem hogy pont belőlem lesz versenyző nincs az önbizalmam a helyén 1-2 leszólással sajnos eltudják venni a kedvemet az egésztől ez a legnagyobb bajom sajnos:// :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!