Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Előre bocsi ha hülye a kérdés,...

Előre bocsi ha hülye a kérdés, de a Scitec-es táplálékkiegészítők, okozhatnak hangulatingadozást?

Figyelt kérdés
Röviden a történet annyi, hogy a párom az edzéshez ennek a márkának a termékeit használja. Mielőtt komolyan elkezdett volna edzeni, és nem ette ezeket, egy boldog ember volt, mentünk össze-vissza, nagyon jó volt a kapcsolatunk. Kb 1 éve szedi ezeket akítvan. Eleinte arra figyeltem fel, hogy egyik nap kedves és életrevaló, másik nap már azon is gondolkozik hogy szakítson-e velem, és egyszerűen semmilyen programhoz nincs kedve csak otthon aludni. Több hónapos "megfigyelés" utána arra jutottam, hogy azokon a napokon ha edzeni megy, akkor kedves...tehát mikor beveszi ezeket az edzés előtt-utáni cuccokat( nem értek hozzáxD) És csak arra jutok, hogy ezeknek a bogyóknak a hatására változik a hangulata. Nem történt a családba semmi változás, semmi olyan ami ezt válthatta ki. Lehetséges, hogy tényleg ettől van, más nem tapasztalt ilyert?
2014. okt. 16. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
22%

Ne haragudj de ha az edzesnapokon boldog akkor veled van a baj.

Ha edzes elott issza akkor valoszinűleg edzes előtti felporgető-olyan hatasú mint a kavé. Ekkor energikusabb lesz es boldogabb. Az edzes is örömet okoz. Kicsit úgy tűnik mintha ebbe menekülne.

2014. okt. 16. 12:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nincsen a kapcsolatunkkal baj. Próbáltam már vele erről beszélni, azt mondja nem tudja miért tör rá ez az érzés. Ha egyik nap kicsit bunkózik, másnap nem győz bocsánatot kérni, és azt mondja nem tudja mi van vele olyankor. De tény, hogy ez a bogyók szedése óta van.
2014. okt. 16. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos sokan kinevetnek a kérdésed miatt, de az igazság az hogy nem hülyeség a dolog. Az edzés előtti formula hat az idegrendszerre is, és a hatása alatt felléphet indokolatlan gyomorideg, idegesség, hangulatváltozás...tehát bármi aminek köze van az idegrendszerre. Persze most nem azt mondom hogy ez a baja a párodnak is, csak megemlítettem hogy nem lehetetlen amit írtál. :)
2014. okt. 16. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

Nézd meg a dobozokat, és írd meg, hogy konkrétan milyen termékeket használ. Ha mondjuk koffein, akkor korábban ivott-e kávét, energiaitalt, vagy életében először találkozott vele a szervezete?

Egyébként nem valószínű, hogy ez okozza. Menj vele te is edzeni :)

2014. okt. 16. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Először is koffeintartalmuk miatt mondanám a hangulatváltozást, de aki rendszeresen jár edzeni és mondjuk 2 nap pihit kell tolnia, az tudja hogy a 2. nap már ingerültebb az ember az edzéshiány miatt. Már aki :D .
2014. okt. 16. 15:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem koffeint azt szed. Meg L-arginin láttam még...meg persze a fehérjepor, volt még több fajta is ezekre biztosan emlékszem.
2014. okt. 17. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Fontos lenne hogy miket szed. Igazat megvallva több dolog is okozhatja az ilyesmit.

Én ha éhes vagyok akkor nem lehet velem bírni. Ezt a szénhidráthiány okozza nagyrészt.

Lehet túledz (túl sokat edz, és kevés a pihenés) heti hányszor megy, és mennyi ideig. Túledzés esetén folyamatos fáradékonyság, hangulatingadozás is jellemző.

És persze lehet hogy tényleg valami cucc zavarja össze. Én személy szerint egy egyszerű fehérjén, és szénhidráton kívül nem javaslok semmit fogyasztásra. Egyrészt mert felesleges (de szó szerint), másrészt mert pont az ilyen edzés előtt baromságok, bedurranás fokozók azok amik megzavarhatják.

2014. okt. 17. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!