Tudom, hogy mindenkinél egyéni, de tapasztalataitok alapján melyik verziót használnátok, és miért?
Sz-Cs-P
Mell-Kar-Hát
vagy
Mell-Hát-Kar
Bár nem írtad mióta edzel (bár ha még az edzéstervet is itt kérded, akkor gondolom nem rég óta) de az én véleményem szerint heti 5 edzés már igen csak haladó kategória.
De tessék egy:
Szerda: Mell-kar
CSütörtök: Láb-has
Péntek: Hát-váll
Nem vagyok kezdő :)
Csak a túledzéssel kapcsolatos tapasztalatok miatt tettem fel ezt a kérdést, mert eddig pár hétig megpróbáltam, hogy:
H:Váll
K:Kar
Sz:Mell
Cs:Láb
P:Hát
Viszont észrevettem, hogy a tricepszem megy össze sajnos, így túledzésre gyanakszom, ezért érdekelnek a tapasztalatok...
Arra is figyelnem kell, hogy:
- a vállam le van maradva
- hét közben max 5 órát tudok éjjel aludni, tehát péntekre igencsak lemerülök
- a hátam a legjobban növekvő testrészem
ha 5 napba edzel, akkor talán ez a legideálisabb
H: mell
K: láb
Sz: kar
Cs: váll
P: hát
has és vádli mehet 2 naponta is akár.
Nem vagyok kezdő :)
Csak a túledzéssel kapcsolatos tapasztalatok miatt tettem fel ezt a kérdést, mert eddig pár hétig megpróbáltam, hogy:
H:Váll
K:Kar
Sz:Mell
Cs:Láb
P:Hát
Viszont észrevettem, hogy a tricepszem megy össze sajnos, így túledzésre gyanakszom, ezért érdekelnek a tapasztalatok...
Arra is figyelnem kell, hogy:
- a vállam le van maradva
- hét közben max 5 órát tudok éjjel aludni, tehát péntekre igencsak lemerülök
- a hátam a legjobban növekvő testrészem
Úgy osztod el, ahogy neked a megfelelő. Mindenkinek más a jó. Nála ha 5 nap van, akkor ez megy: mell, láb, váll, hát, kar.
Az általad leírt sz-cs-p, lehet mell, hát ,kar. A kart az utolsó napra hagynám, mert ha fordítva megy, akkor nem tudsz fárad, leterhelt karokkal hátazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!