1/3 anonim válasza:
Elmegy, határeset. Én jobbnak tartom azokat, melyekben 30% körül vagy kicsit több a fehérje. De vannak rosszabbak is, szóval olyan közepesnek értékelem.
Gondolom majd jön a kérdés, hogy miért baj, ha kevesebb benne a fehérje százalékosan..:)
2/3 A kérdező kommentje:
Már vettem 100% Whey Protein és a fehérjéhez keresek tömegnövelőt és erre gondoltam azért kérdezem meg :)
2014. okt. 1. 16:33
3/3 anonim válasza:
Az úgy jó lenne, hogy a fehérjéddel kicsit kiegészítenéd ezt a tömegnövelőt. Edzés után testtömeg x 0,5g legyen a fehérjebeviteled és ch-ból 40-50g. Ezt hozd össze ezekből.
Más időpontban pedig nem kell cukros tömegnövelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!