Kali Muscle tényleg naturál?
Elozonek:
Es mi lenne, ha a hulyeseg helyett racafolnal inkabb? Az nem megy? Csak mondani a hulyeseget a tobbi utan?
Ezt legyszives nezd vegig, de VEGIG. Ezt egy olyan ember mondja aki 25 eve szteroidokat szed es vallalja. Es nem egy olyan aki tagadja es osszevissza mindennel vedeni akarja magat. Mr. Kicsitnagyakarodmarkoxolsz... Meg lehet nezni volt munkatarsam is 64 evesen akkora nagy allat mint a testepitok. Es nem a kox meg ezek. Vilag eleteben fizikai munkat vegzett nemeteknel hentes stb. 64 evesen is ugy nez ki, hogy csunyan rad nez osszeszarod magad. Es mi lenne ha elkezdene edzeni? Ebbe gondolna bele kicsit hulyegyerek. :D
Egy kis reszlet:
Ismerek sok embert a vilagon akik a barataim, es tudom roluk hogy nem szedtek szteoroidot, es olyan fizikumuk van es oszinten azt mondhatom, hogy legalabb olyan jo mint az enyem es en 25 even keresztul szedtem szteroidokat. Nem vagyok olyan bizonytalan vagy elbaszott, hogy ne tudnam beismerni hogy valakinek jobb teste van, mint nekem es nem szed szteroidokat. Na TE meg a hozzad hasonlo emberek nagyon el vagytok b...va. :D
Nem irigységből mondtam, hanem mint tényt. Lehet álomvilágban élni továbbra is, ha akarod. Magam is edzek, láttam már sok mindent, és a tanulmányaim segítik, hogy könnyebben mozogjak a témában. Nem vagyok sem gyerek, sem vékony, sem irigy, nem érdekelnek az óvodás tajtékzó sértegetési kísérleteid.
Le lett írva, hogy akkora és úgy néz ki, mint a testépítők. (Itt megkérdezném, a te munkatársad akkora és úgy néz ki, mint Phil Heath például? Mert ő úgy néz ki és tagadja a koxot.) Innentől kezdve mindenki maga dönti el.
Higgy továbbra is a tündérmesékben Mr. Valakinaturálakikétszázkilóvalkilencestestzsíronmertaztállítjaavideóban
Az, hogy hülyeségeket fröcsögsz olyan helyesírással, amitől szemrákot tudnék kapni és össze sem tudod szedni a gondolataidat átláthatóan megfogalmazva, nem segített hozzá, hogy bizonyítsd az intellektualizmusod, így a hitelességed is hiányt szenved.
Na szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!