Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kali Muscle tényleg naturál?

Kali Muscle tényleg naturál?

Figyelt kérdés
azt hallottam.itt egy kép róla.szerintetek hozható naturálba ? [link]
2014. szept. 28. 21:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
neked miért kell azzal foglalkozni hogy ki mivel foglalkozik ?
2014. szept. 29. 18:32
 12/20 anonim ***** válasza:
37%
nem naturál, sem a profi testépítők nagy része.
2014. szept. 29. 18:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Köszi myzantro, most már tudjuk.:)
2014. szept. 29. 19:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem mondom azt, hogy 100%-ban nem koxolt,de en elhiszem. Es pedig azert, mert volt tobb, mint 10 eve ilyen alakot formalni. Masreszt pedig ezek nem salatat esznek csirkevel meg nem joghurtal kezdik a napot... Egy etkezeseben lehet tobb kaloria van, mint amennyit mi eszunk 3 nap alatt. 10 ezer kalorias eteleket allitanak ossze. Zabalnak mint az elmebeteg egesz nap. Nonek es edzenek ra. Lehet nezni videot youtubon 5, 10 ezer kalorias eteleket, hogy allitja ossze. Szerintem hogyha eszel, mint az elmebeteg, plusz tomegnovelo, kreatin, feherje, edzel el lehet erni ilyen alakot kox nelkul is. Nem olyan reg lattam egy videot ahol ezek az allatok miket, meg hogy esznek... Haaat Biotechusa taplalekszakertoinek lehet remalmaik lennenek. De a lenyeg az, hogy koxolt, MERT ILYET NATURALBA NEM LEHET ELERNI. Egyik hulye mondja masik folytatja. Nem mondom, hogy nem, mert nem tudom, ezt CSAK O tudja, de szerintem el lehet erni ilyen alakot naturalba. Csak nem salataval meg a Biotechusa etrendjevel. Es sok ido meg zaba. :)
2016. júl. 13. 14:21
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
Köszönjük Dávid, bebizonyítottad, hogy hozzá nem értő, illúziókban élő tizenéves kisgyerek vagy ;)
2016. júl. 28. 09:26
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Elozonek:

Es mi lenne, ha a hulyeseg helyett racafolnal inkabb? Az nem megy? Csak mondani a hulyeseget a tobbi utan?

[link]

Ezt legyszives nezd vegig, de VEGIG. Ezt egy olyan ember mondja aki 25 eve szteroidokat szed es vallalja. Es nem egy olyan aki tagadja es osszevissza mindennel vedeni akarja magat. Mr. Kicsitnagyakarodmarkoxolsz... Meg lehet nezni volt munkatarsam is 64 evesen akkora nagy allat mint a testepitok. Es nem a kox meg ezek. Vilag eleteben fizikai munkat vegzett nemeteknel hentes stb. 64 evesen is ugy nez ki, hogy csunyan rad nez osszeszarod magad. Es mi lenne ha elkezdene edzeni? Ebbe gondolna bele kicsit hulyegyerek. :D

2016. aug. 8. 16:51
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Ja, akkor tudom mi lenne. Hirtelen elkezdett koxolni. :D
2016. aug. 8. 16:58
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Keves olyan ember van, mint a haverom is. Szeles val vekony csipo kocka has es soha az eletebe nem edzett. Tipikus ra nezek es nem ertem miert nem edz. Es nem vekony gyerek. Ezek az emberek gyorsabban kiedzik magukat, mint max koxal. Aztan meg hallgatjak a hulyeseget a hozzas hasonlo emberektol.
2016. aug. 8. 17:10
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Egy kis reszlet:

Ismerek sok embert a vilagon akik a barataim, es tudom roluk hogy nem szedtek szteoroidot, es olyan fizikumuk van es oszinten azt mondhatom, hogy legalabb olyan jo mint az enyem es en 25 even keresztul szedtem szteroidokat. Nem vagyok olyan bizonytalan vagy elbaszott, hogy ne tudnam beismerni hogy valakinek jobb teste van, mint nekem es nem szed szteroidokat. Na TE meg a hozzad hasonlo emberek nagyon el vagytok b...va. :D

2016. aug. 8. 18:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem irigységből mondtam, hanem mint tényt. Lehet álomvilágban élni továbbra is, ha akarod. Magam is edzek, láttam már sok mindent, és a tanulmányaim segítik, hogy könnyebben mozogjak a témában. Nem vagyok sem gyerek, sem vékony, sem irigy, nem érdekelnek az óvodás tajtékzó sértegetési kísérleteid.

Le lett írva, hogy akkora és úgy néz ki, mint a testépítők. (Itt megkérdezném, a te munkatársad akkora és úgy néz ki, mint Phil Heath például? Mert ő úgy néz ki és tagadja a koxot.) Innentől kezdve mindenki maga dönti el.

Higgy továbbra is a tündérmesékben Mr. Valakinaturálakikétszázkilóvalkilencestestzsíronmertaztállítjaavideóban

Az, hogy hülyeségeket fröcsögsz olyan helyesírással, amitől szemrákot tudnék kapni és össze sem tudod szedni a gondolataidat átláthatóan megfogalmazva, nem segített hozzá, hogy bizonyítsd az intellektualizmusod, így a hitelességed is hiányt szenved.

Na szép napot.

2016. aug. 14. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!