Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Üdv, hogyan szedjem őket együtt?

Üdv, hogyan szedjem őket együtt?

Figyelt kérdés

Adottak ezek a termékek(legyetek szívesek nem beszólogatni hogy minek vettem ezt vagy azt...)

Scitec Trans-X 1,8 kg

Scitec Ultra Amino 500 db

Olimp Labs Vita-min 60db

100% Whey Professional(van belőle bőven...)

Az a kérdésem hogy hogyan szedjem őket egy edzésnap és egy pihenőnap során. 70Kg vagyok. A kreatint(ebben a mennyiségben) érdemes elosztani 2 kúrára? Illetve ezek mellé érdemes venni szénhidrátot? vagy zabpelyhet?

2014. szept. 28. 12:03
 1/1 HarciCsiga ***** válasza:
Nem "beszólogatás" képen de ha nincsen rendes testépítő étrended addig fölösleges is bármit is venni en véleményem szerint egy erős multivitamin ásványi anyag pakkon kívül nekem semmilyen más kiegészítőre nincsen se nekem se másnak szüksége ettől függetlenül én is használok edzésutáni fehérjét és gyors cht de ez nem tesz hozzá szerintem többet a fejlődésemhez csak kényelmesebb talán 1-2% elenyésző százalékot a vitamint a reggeli étkezésed mellé kellene szedni az aminokat edzés előtt után reggel este és étkezések közt a legcélra vezetőbb a kreatin egy kezdőnek abszolút felesleges szóval ha még nem bontottad fel vidd vissza vagy ha nem veszik vissza add el a fehérjét edzés után és étkezések helyet is lehet de a fehérje beviteled max fele álljon tápkiegből mert nem tesz jót az emésztésednek és nem is tudsz olyan ütemben fejlődni mintha rendesen kajálnál
2014. szept. 28. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!