Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A stanazol is tönkretenne egy...

A stanazol is tönkretenne egy 16 éves srácot?

Figyelt kérdés

2014. szept. 21. 13:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Eszetlen használat mellett mindenkit tönkretenne.
2014. szept. 21. 13:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy igen,lehet hogy nem:).Én 19 évesen meg ettem vagy 500 szem napozint,hétvégén piálgattam és nem lett semmi bajom.Meg környéken egy csomó srác ette mint a cukrot.Mindeki él és virul,pedig ez már több mint 10 éve volt.De azt mondom felesleges szteroidra költened úgy sem maradandó tömeget ad.Főleg ez a stanazol ezt kombinálni szokták más cumóval.
2014. szept. 21. 13:12
 3/11 A kérdező kommentje:

Tudom..ez gyenge cucc.

Ugy szedném ahogy kell.

2014. szept. 21. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Valószínű semmi bajod nem lenne,ha mondjuk egy 5 hetes kurát lenyomnál.Rövid kúra nem sokat árt a májnak az meg úgy is regenerálódik.De 16 évesen még nagyon fiatal vagy.Gondolom még nem régóta edzel ha ilyen fiatal vagy.Azért 1,2 évet eddzél tisztán legyen kis alapod.Aztán ha meg akadsz a fejlődésbe próbáld ki.
2014. szept. 21. 13:29
 5/11 A kérdező kommentje:

1 éve gyurok,előtte 2 évig ķ1-eztem.

De még jöhet vélemény

2014. szept. 21. 13:40
 6/11 Tyler913 ***** válasza:
Inkább az a kérdés hogy mi a fenének? 16 évesen teljesen fölösleges kokszolni. Sőt,később is,hacsak nem ebből él valaki.
2014. szept. 21. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:
De ha esetleg egy kétes cumótól a hozzáértés hiánya miatt besárgulnál, akkor ne tessék a TASZ-hoz rohanni sírva, hogy a gonosz és etikátlan orvosok rád küldik a pandúrokat.
2014. szept. 21. 13:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Én olyan helyről venném,ahonnan a versenyzők is.
2014. szept. 21. 13:50
 9/11 TallandThin Boy ***** válasza:
100%
Ne vegyél sehonnan. 16 évesen mikor a teszto szinted a csúcson tanyázik felesleges ilyen vackokkal tömnöd magad. Ennyi idősen amúgy még nem is érhetted el a tested koksz nélküli határait így aztán főleg értelmetlen az egész.
2014. szept. 21. 14:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nem értem. Az ilyen szteroidos kérdésekre élből azt kellene írni, hogy hülyeség, árt, veszélyes... Szégyen, hogy ennek a sportágnak a példaképei mind koxosak. Szégyen és gyalázat.
2014. szept. 21. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!