Mi a képeken látható gyakorlat neve?
Figyelt kérdés
Mind a kettő döntött törzsű evezés? Melyiket jobb végezni? Egyáltalán mi a különbség? Nekem az első jobban bejön főleg, mikor a fejem megtámasztom valamin, az úgy helyes?
1. [link]
2. [link]
2014. szept. 20. 12:49
2/4 anonim válasza:
Max annyi a különbség, hogy jobban tudsz koncentrálni az adott izomra, ha egy kézzel végzed.
Nah meg az, kinek mi jön be, ahogy említetted is. Én példáúl rúddal szeretem, fordított kéztartással (hogy a tenyered feléd nézz)
3/4 Dogmatix91 válasza:
Én nem ajánlom hogy a fejeden támaszkodj. Nem tesz jót a csigolyáknak.
4/4 Sowilo válasza:
Nem egészséges megtámasztani a fejed. Főleg akkor fogod észrevenni, ha már nagyobb súlyokkal dolgozol. Nem játék ez, tanuld meg rendesen végezni.
Az első kép döntött törzsű evezés kézisúlyzóval, a második fűrészelés, vagy félkezes evezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!