Mennyi ido alatt lehetseges?
Figyelt kérdés
a helyzet a kovetkezo, volt egy nagyobb balesetem es ennek kovetkezteben eszmeletlen sokat felszedtem( majdnem 3 honapig csak fekudtem... ) 20% testzsirom van, 9%ig leszeretnek menni, lehetseges cucc nelkul ? Decemberig jo etrenddel es heti 5aerobbal mehet ?2014. szept. 20. 12:12
2/9 anonim válasza:
Ez az, ami erősen alkat kérdés. Bár a 9% még nem versenyszint, de már közelít hozzá.
Egy ekto még jó genetikával elérhet ilyen alacsony szintet, de egy mezo már nehezen, endo meg szerintem nemnagyon (most a natúr vonalról beszélek a véleményem szerint)
3/9 anonim válasza:
10% körülire, pláne alá, tartósan nem nagyon tudsz kox nélkül.
4/9 anonim válasza:
10 alá naturálban neked nem megy, de ha menne is nem maradna rajtad izom.
5/9 A kérdező kommentje:
hogyhogy neked?
2014. szept. 20. 12:56
6/9 anonim válasza:
Ektomorfoknak menne. Te nem vagy az, mert akkor nem lenne ennyi zsír rajtad.
7/9 anonim válasza:
Ektomorfnak, ektom-mezonak és mezonak mennyi az a minimum testzsír ameddig le tud menni?
9/9 Tyler913 válasza:
Ez attól is függ,hány kiló vagy,ill. mennyi rajtad az izom. Ha nincs túl sok izom,amit meg kell tartani,kemény diétával és sok mozgással elérhető a 10% körüli érték. De csont és bőr leszel. Ha van rajtad izom,amit meg akarsz tartani,akkor lassabb ütemű diétát javasolok. Ebben az esetben nem fogsz addig ennyit leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!