BioTech USA vagy Scitec Nutrition?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik gyárt jobb és megbízhatóbb terméket??? Konkrétan a fehérje, a multivitamin illetve az L-Karnitin érdekelne! de minden tapasztalatot szívesen meghallgatok!!! melyik éri meg jobban?#Biotech vagy scitec
2014. szept. 16. 19:46
1/10 anonim válasza:
Mindegy, kb ugyanaz a minőség. Vitamin- mega daily one, vitabolic.
Fehérje- 100 % whey prof. , vagy biotech nitro pure whey gold.
L-karnitin- biotech liquid 100.000, de van ilyesmi a scitecnek is.
Egyébként meg van többszáz márka. :-)
3/10 anonim válasza:
Adidas vagy Nike?
Mondom a tutit: kínai.
Jó, ez nem volt jó példa, mert a Mypro nem csak olcsóbb, de minőségben is jobb, mint a két magyar márka.
4/10 tap bela válasza:
gyárt jobb és megbízhatóbb terméket
Egyik sem gyártó, csak csomagoltat, és forgalmaz.
5/10 A kérdező kommentje:
érem! és akkor melyik jobb? vagy ugyan az?
2014. szept. 16. 21:19
7/10 anonim válasza:
tap bela: Jó hát tudom, de olyan könnyen jön ez a gyártás szó, hogy mindig elfelejtem, aztán jössz kijavítani. :(
8/10 A kérdező kommentje:
kösz kösz!
2014. szept. 16. 21:43
9/10 A kérdező kommentje:
és edzés közben mit igyak? tudom...vizet...de abba csak kéne valamit rakni! nem?
2014. szept. 16. 22:21
10/10 anonim válasza:
Nem kell belerakni semmit. Max ha van rá lóvéd mehet bele bcaa, de nem múlik ezen semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!