Olyan létezik, hogy valakin rosszul néz ki az izom?
Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 07:18
3/11 acelsziv válasza:
kettesnél a pont. Ha aránytalan akkor tud röhejesen kinézni.
5/11 acelsziv válasza:
Hahaha és úgy néz ki, mint a bulldog a Tom és Jerryben
6/11 Dogmatix91 válasza:
Ha valaki edz mindenre, attól még lehet aránytalan. Pl. rövidek a karjai, vagy a lábai. A mindenki által istenített Big Ramy szerintem például kabaré. Egy bitangnagy bölény, de nincs vádlija és a combjai olyan szélesek, mint amilyen hosszúak. Valakinek még szarabb a genetikája és kb minden izma esztétikailag szar helyen tapad.
7/11 anonim válasza:
pl. ha valaki nem edz lábra!
8/11 anonim válasza:
Olyan is létezik hogy valakinek nem túl szépen tapadnak az izmai pl nekem..
Rövid bicepsz,csirkecomb alkar..
9/11 anonim válasza:
én láttam egy elég kocka fejű, szemüveges gyereket. Szerintem picit viccesen nézett ki izmosan, valahogy fura volt az összkép. Ez persze nem kisebbíti az érdemeit.
10/11 anonim válasza:
annó rendszeresen láttam egy srácot aki soha nem edzett vállra és hátra viszont karra meg mellre igen, hát mit ne mondjak rettentő röhejesen nézett ki kb pont úgy mint popey
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!