Tudtok termeket ajánlani az 5. kerület/ vagy a Népligethez közel?
Figyelt kérdés
Egy 20 éves nő vagyok, aki több, mint 30 kg-tól szabadultam meg. Sajnos nem a helyes diétázás szabályai és ismérvei szerint, ezt az utóbbi egy évben ismertem meg, és próbálkoztam/kezdtem követni. Hiába vannak itthon súlyzóim, egy idő után rájön az ember, hogy több kell. Viszont bennem van a félsz, talán a múltam miatt, illetve társam sincs akivel menjek. Tudom, akik a teremben vannak nem nézik ki a másikat, de mégis, ez mennyire működik a gyakorlatban? Normálisan akarom végre csinálni...2014. szept. 9. 21:32
1/1 anonim válasza:
Én nem Pesti vagyok, de szerintem rengetek terem van az adott körzetbe.
Simán lemész nem lesz gond, nem is foglalkoznak, hogy ki van ott nem fognak hozzád szólni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!