.Soma. kérdése:
Hogyan szedjem a Babatápszert hogy ajánjátok?
Figyelt kérdés
Edzés elott vagy után szedjem mivel edjem es hogy mennyit szedjek belőle.2014. szept. 6. 15:07
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat !! :)
2014. szept. 6. 17:07
12/16 - palilaci - 

válasza:

Ugye azt tudod, hogy csak akkor ér valamit ha viselsz pelenkát is?
13/16 anonim 

válasza:

Néha anyatejre is kilehet cserélni mert az izomba megy. Illetve a csirke-rizs is tèvhit. A babypépekben sok a vitamin ugyhogy multivitamint se kell szedned mellé meg hallottam hogyha a sóskából megeszel egy nap 1L-t akkor 1 honap alatt 4kg izom jön fel.
Tehát én úgy javasolnàm hogy:
Tápszert:
-reggel mielött mész a melóba. A nap is jobban kezdődik vele
-uzsonnára mehet egy adag
-edzés után ugye az izmokra.
-este lefekvés elött hogy jól aludj
A pèpeket azt uzsonnára a tápszer elött meg edzés elött mert jobban bedurransz + kell a vitamin (1-1 üveg elég de a Hippeset ajánlom)
A sóskát meg oszd el egész napra amikor èhes vagy
Nyàrra nagyon kigyúrhatod magad és lábazni se kell. Meg le se eresztessz
14/16 anonim 

válasza:

Ez brutál jó, én is kipróbálom. Mindig tanul az ember.:)
15/16 anonim 

válasza:

Amugy az utolsónak mondom hogy a spenót jobb csak azzal vigyázni kell mert az alkar megnő tőle nagyon. A popey is azért néz ki ugy ahogy
16/16 anonim 

válasza:

Az durva lenne, de majd vigyázok.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!