Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem férfiasodom. A szteroid...

Nem férfiasodom. A szteroid segitene?

Figyelt kérdés

Olyan gyerekes fejem van...a szteroidtol ez megváltozna?

16f

2014. aug. 29. 20:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha szeret, akkor mi probléma? Legyetek boldogok:D

Viccet félre, ne aggódj, majd beindul a férfiasodás, csak edz és kajálj rendesen.

2014. aug. 29. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Légy türelemmel. Középiskolában tanítok, általános tapasztalat, hogy 17-18 éves koruk körül a fiúk hihetetlen változáson mennek át. Addig valóban tök gyerekesek, kis cukik, aztán mikor felérnek 11.be, hirtelen megférfiasodnak.

Úgyhogy nyugi. Természetesen is menni fog.

2014. aug. 29. 21:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Engem is sokáig zavart, hogy kisfiús a kis orcám, de a múlt idő oka nem az, hogy már nagyon megemberesedtem volna (még mindig 8 évesnek nézek ki), csak már rohadtul nem érdekel. Nem ez a fontos, nem a külső.

Mondjuk én pl. ennek ellensúlyozására lettem kicsit sznob, szóval valamit biztos számít.

2014. aug. 29. 22:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Az edzéstől lehet megemberesedni nem a szteroidtól. Olyan körülményeket teremtesz magadnak ami megkíván némi erőfeszítést és nem csak punnyadsz naphosszat. Én gyakorlatok közben érzem az arcizmaimat is dolgozni. Van úgy hogy nehéz súlyokkal 1-2 gyakorlat annyira kiveszi belőlem, hogy nem tudok normális arcot vágni közben és idióta dolgokat csinálok a számmal. Komolyan ezért kellett visszavennem. :D

Te fiatal vagy még, lehet beleszól más is a dologba, de nagy baromság lenne tűhöz nyúlni miatta.

2014. aug. 30. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia. A szteroid vélhetőleg férfiasabbá tenné az arcod, mivel a másodlagos nemi jellegekre hatással van. Olvastam, hogy a szteroidnak lehet mellékhatása az állkapocscsont megvastagodása (ez férfias és a jóképűség egyik jele, ha nem hiszitek linkelek egy tudományos megközelítést a jóképűségről). De nem tudnád jól használni. Egy testépítő ismerősöd olyan kevés ehhez, mint téliszalámiban a hólánc. Ehhez egy jó orvos kell és egy jó minőségű szteroid és ehhez bizony pénz kell és megbízható ismerős. Ami neked valószínüleg egyik sincs.

Ezt nézd meg. https://www.youtube.com/watch?v=YZVf6hGPkZg

2014. aug. 31. 18:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez a videó elég objektívan és látványosan bemutatja, hogy hogy zajlik a hipertrófia így mindenkinek érdemes megnézni. Ja és a hülye sztereotípiákról lerántja a leplet.
2014. aug. 31. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!