Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi kókuszolajat haználjak?...

Mennyi kókuszolajat haználjak? Most vettem és em tudom hány grammt kéne pl. : csirkemellhez, palacsintához (proteines bodybuilderről), tojáshoz stb?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
5%

tömegelésnél 1g zsír

diétánál 0,5g zsír

fele telített fele telítetlen.

2014. aug. 27. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:

elsõ ez nagyszerû csak nem ez a kérdés...

kérdezõ, nem tudhatjuk, ha méregdrága teflon edényt használsz, akkor elég ha kissé olajos törlõkendõvel beolajozod a sütõfelületet, ha meg valami gagyi teflon, vagy zománcos szar, akkor sokszor az sem elég, ha tocsog minden az olajban... ezt csak te tudhatod, hogy miben sütsz...

2014. aug. 27. 10:32
 3/9 anonim ***** válasza:
5%

mivel leírtam,hogy az olajból mennyi kell így ki lehet számolni,hogy a kókuszzsírból mennyi kell és azt étkezésekre lebontja.

Nem írta a kérdező a serpenyő minőségét így azt nem is vettem figyelembe.

2014. aug. 27. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:

A kókuszzsír telített zsír, de nagyon jó zsírforrás.

A kérdésedre a válasz attól függ, hogy mennyi zsírt kívánsz bevinni napi szinten. Én a sütéshez használt zsírból mostanában a minimumra törekszek, mert spórolós vagyok, de mehet több is, ha gondolod. Csak számold bele a napi zsírbeviteledbe.

2014. aug. 27. 12:31
 5/9 Dogmatix91 ***** válasza:
Ne legyünk már ennyire keménykalaposak. Ti mérlegen nézegetitek mennyi zsírt raktok a kaja alá? Utána megvárjátok amíg visszahűl és leméritek mennyi marad vissza? De remélem kiszámoljátok mennyi zsiradék sült ki a kajából és mennyi a kókuszolaj. Annyit használj amennyi szükséges, ha sütés után nagyobb mennyiség marad a serpenyőben akkor kiöntöd egy bögrébe aztán legközelebb újra használod.
2014. aug. 27. 13:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Kaját mindig teflonba csinálok és minél keesebb zsírbevitelre törekszem. Tömegezek amúgy vagyis most fogok kezdeni hétfőtől
2014. aug. 27. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Elég nagy hiba.
2014. aug. 27. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:
nem értem a sütéshez használt zsírt miért kellene beleszámolni bármibe is... azt nem eszed meg...
2014. aug. 27. 18:02
 9/9 Dogmatix91 ***** válasza:

Valamennyit megeszel belőle, de nagyjából elhanyagolható mennyiségű. Ez kb olyan, hogy valaki mindig pontosan kiméri, hogy mennyi fehérjét iszik meg egyszerre. Fogom aztán belemerítek a retkes kanállal a bödönbe. Nem azon a 3g-on fog múlni.

Kérdező! A zsírbevitelre figyelni kéne! Legyen meg a napi zsírbevitel!

2014. aug. 27. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!