A testépítős csajoknak miért van ilyen nagy mellük?
Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 15:18
11/14 anonim válasza:
Hát igen, Dana nagyon jó ellenpélda. Mondjuk szerintem nem gáz, hogy nem csináltatta meg, rajta látszik még, hogy nő, ha másról nem is, az arcáról mindenképp, helyes kis pofija van.
12/14 anonim válasza:
Csak az a haj ne lenne olyan borzalmas : ( Igaz, én erősen elfogult vagyok a hosszú hajjal szemben :D
13/14 anonim válasza:
Igen, lehet, hogy hosszú hajjal jobban nézne ki, bár, ahhoz, hogy ez kiderüljön meg kéne növessze.
Nálam amúgy Toldi Zsuzsi a befutó, nagyon szexi egy nőszemély.
14/14 anonim válasza:
Bolti csecs. Én is szomorúan tapasztalom a szálkásítással párhuzamosan csökkenő melltartó méretemet :-( Viszont a kékeresen feszülő papírvékony bőr a szilikonokon visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!