Nagyon nincs rendbe a karom mit tehetek?
Üdv
Mindenkinek a karjai fejlődnek a leggyorsabban álltalába, akinek sz.ar étrendje van sz.ar a teste de a karjai mégis fejlettebbek.
Nos az én helyzetem más, mezomorph féleség vagyok, nagyon széles válakkal és melkassal, durván nagyobb a hátam, mint másoknak pár hónapos edzéssel, szélesebb.
Nos a lényeg, hogy 36 felkjarjaim vannak, de olyan picinek tűnnek ehhez a nagy testhez, hogy nagyon rosszúl mutat, le vannak maradva rendesen.
Mit tehetnék, hogy felhozzam a bicepsz-tricepszet, a vállam elég normális ütemben fejlődik.
Már kipróbáltam koncentráltabban edzeni, variálom a sorozatokat, agy-izom kapcsolat megvan és jó étrend is.
Mit tehetnék ?
Elmondom az én módszerem, de mindenkinél más válhat be.
Szóval hétfőn hátazok és a végén megy 1 gyakorlat bicepszre, pl francia rúddal állva. Ebből 3 sorozat.
Kedden a mell után megy 1 tricepsz gyakorlat, pl csigás letolás, 3 sorozat. Pénteken meg megy teljes karedzés, akkor mindkét izomcsoportra 3-3 gyakorlat, gyakorlatonként 3-4 sorozat. Ennyi és szépen fel tudtam hozni az egész kart. Most 44 cm durranás nélkül.
Jelenleg ez a felosztásom :
Mell
Láb
Pihenő
Hát
Kar
Ha mell + 3 sorozat bicepszre
Láb + 3 sorozat tricepsz
És karnapon szuperszettben tolom, akkor csak fog javulni az eredmény nemde ? Lemérem a felkarok és 1 hónap múlva megint írok mi történt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!