Meg tudnátok mondani az eszköz nevét?
Szervusztok!
Jó pár éve már, van az nyolc is, egy-két hét erejéig a kezeim közé került egy "eszköz", nevezhetjük talán gépnek is (de ez túlzás), ami a felüléseket segítette, és nagyon szerettem. Hasonló volt a mechanizmusa a hintaszékhez, hátulról támasztotta a hátamat, míg feküdtem, íves alján meg előre-hátra lehetett billegni fekvőhelyzetben, míg kezemmel fent fogtam. Így bár felüléseket csináltam, dolgozott a hasizom, azért mégiscsak segített benne. Ennek a nevére lennék kíváncsi, ha nem érthető így sem, akkor esetleg szívesen le is rajzolom.
(Lényegtelen infó azoknak, akik esetleg le akarnának róla beszélni:
Sajnos egy műtét óta nem tudok önmagamtól teljes értékű felüléseket csinálni, mert nem tudok támaszkodni a fenekemre, így két opció maradt:
a., vagy az ágy szélén csinálom, úgy, hogy be van támasztva valamibe a lábam
b., ilyen kis mozdulatokat végzek, de ezek megterhelőek
Az ágy azonban nem tűnik túl jó megoldásnak, mert egyrészt nem érzem eredményességét, másrészt meg jól prezentálja, hogy úgy, a puha felületen 2-300 felülést is tudok végezni, míg ha a parkettán apró mozdulatokat végzek, 30 után pihenőt kell tartanom.)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és elnézést, ha rossz kategóriába nyitottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!