Te mit tennel ebben az esetben?
Figyelt kérdés
17 eves vagyok, 3,5 fel evig junior szinten uztem a kickboxot, azonban kiderult, hogy a pajzsmirigyem alul mukodik igy egy tokeletes szalkas testre feljott jo par kilo zsir.. most ugy nez ki, hogy kezd stabil lenni es felhasznalok minden tapanyagot.. viszont a zsir megmaradt.. kb. 25% testzsir szazalek korul lehetek, jelen pillanatban elvan torve a labfejem.. miutan pedig megerosodott elszeretnem kezdeni a testepites mufajt :) sokat olvasgattam erre, sokszor lattam, hogy ajanljatok a sarga kapszula cimu iromanyt, azt nyaralas alatt el is olvastam, a kerdes a kovetkezo a nagy meseles utan.. igy kezdesnek leszalkasitanal vagy tomegelnel ? Hiszen nagyobb izomtomeggel egyszerubb szalkasitani2014. aug. 7. 22:32
11/13 anonim válasza:
Elég érdekes ha már oda kell írnod, hogy nem beszólásként írtad, látom sokan félreértettek már téged. :D
Eszembe nem jutott volna, hogy ez beszólás lenne. o.O
12/13 A kérdező kommentje:
Lehet inkabb leszalkasitok elotte :) Montez, mivel egyszerre felvenni es leadni izmot nem lehet, es ugye te mondtad, hogy kezdo idoszakban lehet egy keves izmot is felszedni, akkor engem nem fenyeget az izom vesztes veszelye ?
2014. aug. 8. 09:37
13/13 anonim válasza:
Ha jól csinálod, megy elég fehérje, akkor nem vesztesz izmot, sőt, írtam is, hogy kövérebb kezdőknél eleinte kis izmosodás is lehet.
Igen, engem sokan félreértenek, millió vitám volt már itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!