Van köztetek olyan aki otthonra vásárolt fittness gépeket?
Kihasználjátok otthon? Szobakerékpár, futópad, ellipszis, taposó, kondigép? Miket érdemes venni?
Nálunk ahol lakom nincsen edzőterem, két kisgyerek, munka mellett nem tudok 30km-t hetente 3szor oda-vissza utazni, de kellene a mozgás, utcán nem tudok futni még kicsik, hogy otthon hagyjam őket addig.
Mit érdemes venni?
Nyilván nem tudok újat venni és drágát, nem vagyok kövér sem csak mozogni szeretnék. Szeretek futni, de szerintem önmagában egy futógép kevés, sokat fáj a hátam is arra milyen gépet ajánlotok?
Néztem alig használt gépeket, mert ugye sokan megveszi és aztán megválnak tőle, mert még sem használják. A legolcsóbb futógépek meddig bírják, ha olyat veszek? 53kg vagyok szóval nem kellene masszív futógép szerintem.
Igazából amire én gondoltam,
futópad
taposó
kondigép
esetleg bicikli
Javaslatok? Nem vagyok szakember várom az ötleteket.
bicikliből jó a mágnesfékes vagy abból milyen a jó?
Tesómnak elektromos ellipszise van, abból van nem elektromos is? melyik jobb?
Lépcsőzőből használtam már elektromosat, az jó volt, de olcsón csak sima van, az is jó otthonra?
kondigépből ilyenre gondoltam mármint funkcióit tekintve, ha konkrétan nem is ezt a gépet, de ami ezeket tudja
3 kardiógép TÖKFELESLEGES.
Futópadot 200 ezer forint alatt felejtsd el.
A lépcsőző meg magaban hülyeség.
Biciklit vegyél.
A kondigép meg túl összetett és ennyi pénzért vacak anyagokból van.
Szét esni seperc alatt.
Inkább vegyél egy fekpadot,és egy állítható egykezes súlyzószettet. Azzal kb mindent le tudsz edzeni,kardiónak meg a bicaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!