Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi egy hónapra a flabélos...

Mennyi egy hónapra a flabélos bérlet ha van bérletben?

Figyelt kérdés
Szerintetek hatásos

2014. júl. 11. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Mint a Volán bussz. Mitől lenne egy rázógép hatásos?
2014. júl. 11. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

Ráállsz egy gépre és raz 10 percet.

Ez MIRE lenne hatasos? Lustaknak és szocializmusban nevelkedett haziasszonyok pénzének kiszívasara na arra igen..

2014. júl. 11. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Max a saját megnyugtatásodra jó, de ezzel csak átb..od magad
2014. júl. 11. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyon király a faszbélosz. Én azzal lettem marha izmos és még szálkás is. Lement rólam minden zsír, pedig ettem mint állat. Mondjuk mentem zumbázni is, azzal a tuti. :)
2014. júl. 11. 21:37
 5/6 anonim válasza:
Azért látszik, hogy ebben a témakörben milyen az iQ eloszlása az olvasók/válaszolók között. Kedves Kérdező! Mondanak róla jót is, rosszat is, szerintem ha van rá lehetőséged, próbáld ki és döntsd el magad. Az biztos, hogy a hagyományos edzést nem tudod kiváltani vele. Bérletárak: 5-10.000 Ft között mozog, érdemes körbejárni a témát!
2014. aug. 15. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor mit tudsz vele kiváltani okoska? A semmi mozgást? Na arra pont jó. Sok dagi kolléganőm jár ilyenre, de évek óta ugyanúgy néznek ki. Nem ér szart sem. Normális edzés kell és étrend. Ennyi.
2014. aug. 15. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!