Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Multivitamin mivel helyettesít...

Multivitamin mivel helyettesítsem?

Figyelt kérdés
Gyógyszer miatt majd nem szedhetek A vitamint tartalmazó multivamint, viszont nekem ilyen van, és csak ilyet láttam boltokba. Külön-külön megvenni a vitaminokat meg elég anyagias lenne szerintem. Mit kéne vennem?
2014. júl. 9. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj be a tápkieg boltba és kérdezd meg az eladót.
2014. júl. 9. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Nézd meg melyikben van az A vitamin és azt hagyd ki. Vagy milyen multivitamin az? Ilyen egy szemben minden cuccos és kell vagy 5 tabit beszedni belőle per adag?

Akkor is vegyél multi pack-ot aztán abból hagyd ki az A vitaminosat.

2014. júl. 9. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:

hirtelen ez jutott eszembe, ilyet szedtem, külön van az A-D vitaminos kapszula:

[link]

ebből el tudod hagyni ez említett kapszulát, és helyettesítheted csak D vitaminnal, ami nem nagy összeg:

[link]

ebből egy szem és már kész is a multipakk A vitamin nélkül

de itt olcsóbban megkapod a multit:

[link]

ha eszembe jut még hasonló termék írok

2014. júl. 9. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
kitalálom mit fogsz szedni, sotretet, nem?
2014. júl. 9. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:
és remélem nem valami kretén orvos akar roaccutannal kicsinálni..
2014. júl. 9. 18:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, de avval akarnak kicsinálni :D
2014. júl. 9. 20:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Első: a közelben csak egy bolt van, ahol veszem a dolgokat, az ottani eladó meg őrült. Pl ő azt mondja hogy zsírt lehet izommá alakítani, meg ránézésből megmondja valakinek milyen az anyagcseréje. Ilyen ember szavára nem adnék :D
2014. júl. 9. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát vitamin témában nem tudok újat javasolni, de azt igen, hogy a sotretet most el ne kezdd szedni. Majd október körül, ha már nincs ilyen napsütés, mivel baromira fényérzékennyé tesz, normális doki nyárra nem írja fel.

A testépítést sem javasolják mellette, mert az ízületeknek és az izmoknak is odaver rendesen.

Na meg ha szedsz bármilyen táplálékkiegészítőt, nem biztos, hogy jó kombináció. Az A vitamint szokták kiemelni, mert az úgy már hipervitaminózist okozhat, ami elég súlyos dolog, de azon túl is elég sok megszorítást igényel ez a gyógyszer.

2014. júl. 9. 22:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát pedig az nem opció hogy az edzést abbahagyjam, ezt a szart is szedni kéne mert már évek óta nagyon pattanásos a hátam. Olvastam hogy nem éri meg nyáron szedni, de nekem orvos azt mondta hogy kb 8 hónapig kell szednem, hát akkor mind1 mikor kezdem el ígyis-úgyis beleérek majd a nyárba.
2014. júl. 9. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!