Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroidot szeretnék megbízhat...

Logout99 kérdése:

Szteroidot szeretnék megbízható embertől?

Figyelt kérdés

Konkrétan a METHANDIENONE érdekelne, 10 MG, 100 szem + proviron + zitazonium.

NEM KÉREK SEMMILYEN KIOKTATÁST!!!

2014. júl. 8. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
figyrlj arany tezsvírem nekem van. Adok néked belőle érted?...
2014. júl. 9. 23:46
 12/13 A kérdező kommentje:
mekkora poéngyáros vagy te utolsó.. nem tudom hogy mit hiszel, de én r*hadtul nem vagyok kíváncsi a hasonló f**z kommentekre. ha nem tudsz értelmes választ adni, akkor menj a p**sába, és ne írkálj ide.
2014. júl. 10. 08:42
 13/13 anonim válasza:
hidd el pont ugyanolyan mintha kokaint rendelnél, ugyanis mind a kettő illegális anyag, mindegyikért börtön jár, így rendelj neten... de ha nem neten rendeled akkor sem árt tartani a szádat, mert ha van rosszakaród akkor így is rácseszhetsz.... és ne a neten keress megbízható embert, mert te sem engem sem senkit nem ismersz itt, de ha gondolod én küldök neked csak utalj előre pénzt, és majd ne csodálkozz, ha nem nősz tőle, mert mondjuk citrompótlót küldök.... de ha ez sem riaszt el akkor tényleg rendelj tőlem :D
2014. aug. 21. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!