IWI fitness iskolas vegzettseget elfogadjak kulfoldon (London)? Bovebb lent.
Figyelt kérdés
Pl a Fitness Akademia kepzesei nemzetkozileg elfogadottak, de Londonba haveromat kb. kepen rohogtek, hogy az a papir nem er semmit... Most akkor letezik olyan suli aminek a vegzettseget elfogadjak kulfoldon? Koszonom.2014. júl. 8. 00:37
11/16 anonim 

válasza:

Amíg igény van rá, amíg keresik az edzőket még ha feleslegesen is, amik egy halom ember fizet nekik, meg pl nekem is ezért, addig miért lenne baj ez. Ha valaki így fogja fel mint te, az ne keressen edzőt, aki meg keresni akar és szüksége van a segítségre az keres és fizet. Ilyen egyszerű. Van aki nem szeretne a netről tanulgatni, van aki nem szeretné ezt az egészet elsajátítani és inkább másra bízza a munkát. Nekem is volt más melóm is, és csak 4-szer annyit keresek ebben a szakmában mint a többiben. Szerinted akkor ezek szerint hülye senkiházi munkakerülő vagyok mert van aki fizet nekem ezért?
12/16 anonim 

válasza:

Nem vonom kétségbe azt, hogy van rá igény.Az emberek általában debilek és lusták amiből az következik, hogy alkalmatlanok arra, hogy edukálják magukat.Ettől még nem változik meg a véleményem a személyi edzőkről.Nem járul hozzá a közjó fejlődéséhez, nem fog drasztikus gazdasági visszaesés bekövetkezni ha lecsökken a személyi edzők száma és bármilyen idióta eltudja végezni mivel tehetség nem kell hozzá.Igazából nem azzal van problémám, hogy te ezzel a foglalkozással találtad meg úgymond a megélhetésed biztosítását.Gratulálok, hogy egy rakat pénzt keresel a prolik lehúzásával.Azzal van problémám amikor valakinek ez az élete álma és semmi ambíciója nincsen valami komolyabb, tiszteletre méltóbb pozíció vagy szakma vagy foglalkozás végzésére.Láthatod a kérdező hitvány stílusából is, hogy miféle emberek akarnak ebből élni elsődlegesen.
13/16 anonim 

válasza:

Először is a lehúzás az lenne részemről ha átverném az embereket. Előre közlöm mi mennyi, ő eldönti kell nem, és fizet. Ez nem lehúzás. Az a része már igencsak irritáló a mondanivalódnak miszerint szerinted egy személyi edző nem lehet sikeres, nem lehet komoly terve, és ez az élete, valamint nem tiszteletreméltó. Igenis nagyon szép ha valaki komolyan gondolja komoly tervei vannak ezzel kapcsolatban és többi emberből szeretne sikeres embert csinálni a sport által. Vannak edzők akiket mindenki ismer, elismer aki egy kicsit is benne a sportban. Tudod nekünk, igazi sportolók szemében is ez van csak fordítva. Hogy vannak a hozzád hasonló emberkék, akik egész életében csak mennek mennek a nyomorult pénz után, az sem számít ha a saját munkája tönkreteszi, közben a teste egy nagyon okádék, testi igénye nulla. Ez is nagy életcél hogy az életét hányinger külsővel, 0 testi igénnyel éli de, de elmondhassa hogy ő milyen poszton dolgozik. Teljesen megértem amit írsz, de ha nekem választani lehetne, akkor inkább élem le az életem egy egészséges férfias testben, és mondom el magamról hogy egy szaros edző vagyok, minthogy szétfolyva vagy épp kiábrándítóan soványan szakadt testtel elmondhassam hogy itt meg itt melózok. HA az ember komolyan csinálja, és nem a 2 hetes tanfolyamon megszerzett papírjával menőzik, hanem letett valamit az asztalra akkor ott nincs miről beszélni. Lehet te elmondhatod magadról hogy hogy melózol milyen helyen, én meg elmondhatom hogy novemberi VB-re készülök Indiába, és sok ember hálás nekem amiért a rengeteg foglalkozás meghozta az eredményt, és esetleg ők is bajnokok lettek. A baj pedig ott kezdődik amikor fogalmad nincs egy rendes edző melójáról csak azt hiszed mint az átlag, hogy mutogat a teremben meg csicskáztat. Kíváncsi lennék hogy az én tudásom és tapasztalatom te mikorra tudnád kiolvasgatni és megtanulni az internetről.
14/16 anonim 

válasza:

Hatalmas respect! Nagy igazság volt benne! Nem kell lenézni egy szakmát sem. Minden szakmában és minden végzettségű embereknél van senkiházi. És igenis nagyon tiszteletreméltó az ha valaki felemel másokat a sport által, és másokat tesz sikeressé.
15/16 anonim 

válasza:

A korábbi válaszaimból szerintem egyértelmű, hogy jómagam is keményen edzek és pusztán azért nem volt szükségem személyi edzőre ahhoz, hogy egy elpuhult testből erős, férfias testet faragjak mert hajlandó vagyok olvasni, képezni magamat.Tehát, ha az emberek vennék a fáradtságot és olvasnának képesek lennének azt elérni amit egy személyi edző nyújthat nekik.De az autószerelés vagy a kovácsolás vagy a cukrászat művészetét nem lehet a netről megtanulni mert ezek igazi tudományok.
16/16 anonim válasza:
Tudom, hogy nagyon régi a kérdés de nem bírom szó nélkül hagyni. (A kérdező mellett vagyok) Komolyan mondom nem hiszem el, hogy létezik ilyen ember. Felháborító és siralmas, hogy valakinek ez a véleménye. Az pedig elég szomorú, hogy ezt le is meri írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!