Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok erről a gépről?

Mit gondoltok erről a gépről?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 7. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Azt hogy hülyén néz ki rajta az ember.

Nem ilyen vacaktól lesz kockahasad.

2014. júl. 7. 14:12
 2/8 A kérdező kommentje:
értem akkor hülyeség ügye
2014. júl. 7. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a cél. Ha kockahasat akarsz és edzeni, akkor teljesen felesleges. Ha csak akarsz egy "edző" gépet otthonra, hogy megnyugtasd magad hogy ha lenne időd akkor még edzeni is tudnál, akkor arra tökéletes.
2014. júl. 7. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
bunda,hulyeseg,kamu,penzkidobas ez a gep
2014. júl. 7. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nagy hülyeség. Mi az hogy szabaduljon meg a zsírfeleslegtől. Nincs is helyi zsírégetés!!! Kamu!!
2014. júl. 7. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak ettől tuti nem lesz kockahasad a fentebb említett okok miatt. De ha például van 1-2 eszközöd és ezt a gépet belevennéd az otthoni edzéstervedbe arra jó. Nekem is van 1 ilyen, karácsonyra kaptam, szóval én pénzt nem adtam érte, a hasedzésemhez kiválóan tudom alkalmazni, de csak a géptől nem kell csodát várni. Hozzáteszem a gép mellé adnak egy 1200 kcal-beviteles diétát, szóval ők is tudják h csak ettől nem lesz kockahas, viszont a reklámokban ezt az apró tényt elfelejtik közölni.
2014. júl. 7. 15:31
 7/8 A kérdező kommentje:
kösszönöm a válaszokat
2014. júl. 7. 21:22
 8/8 gamercsávó válasza:
Ettől a géptől két ismerősömnek is 2- két és fél hónap alatt kocka hasa lett!!!! Minden nap 5 perc és hatni fog ne halgass az izomagyú gyúrós edzőkre akiknek az az élvezet ha napi 120 kg fekve nyomnak miközben alszanak.....
2015. szept. 13. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!