Hozzáteszem a tejsavóból se tudom meginni mindet..valahogy felkavarja a gyomrom..mellette normális,változatos étrendem van. A vaníliát egyszerűen nem tudom meginni, annyira mű íze van hogy nem birom pedig próbáltam már mást is Full force stb...
2014. júl. 1. 10:24
12/22 anonim válasza:
Próbáld meg a Basicet igaz több ch-van benne
2014. júl. 1. 10:26
13/22 A kérdező kommentje:
Lehet félrerakom aztán majd lassan beadagolom. Köszi a segítséget. :)
2014. júl. 1. 10:38
14/22 anonim válasza:
Átérzem a helyzeted én is gyenge gyomrú vagyok sajnos csak edzés után tudok inni fehérjét meg tömegnövelőt, mert akkor szinte kívánom, de más időpontban valahogy okádnom kell tőle... Ízesítetlen kiegészítőkhöz lehet venni egyébként külön ízesítőket. Én megpróbálnám úgy.
2014. júl. 1. 10:46
15/22 anonim válasza:
Hehe, én is voltam ebben a cipőben, sokáig küszködtem a szójával (én egy időben az ára miatt használtam). Az elején én is emberfeletti erőfeszítéseket tettem hogy legyűrjem :) aztán megszoktam. Időnként narancsot turmixoltam mellé, úgy érdekes, számomra elviselhető íze lett. De ha nem válik be ne engem szidj :)
Utána meg rájöttem hogy a tejsavó sokkal jobb. Mondjuk én extrém ektó vagyok, nekem nagyon nem jön jól az anyagcsere gyorsító hatás.
2014. júl. 1. 11:10
16/22 anonim válasza:
szilard!
Ha nem ittál még szóját akkor minek fikázod úgy mint akinek több éves tapasztalata van vele kapcs? Jaaah hogy ezt hallottad mindenhol...bocsi
2014. júl. 1. 11:20
17/22 anonim válasza:
Én nem mondtam hogy rossz csak annyit, hogy dobja ki és rossz döntés volt.
A biológia értéke fele mint a tejsavónak így .....
2014. júl. 1. 11:39
18/22 anonim válasza:
És akkor mi van? Nem tudom miből gondolja sok ember, hogy attól hogy a biológia értéke magas valaminek, attól a szervezeted jobban is hasznosítja... Egyébként olvass kicsit utána ennek a biológiai értékes dolognak, és rá fogsz jönni hogy a mai napig nem igazolt tények ezek a vizsgálatok, amiben meghatározták a biológiai értéket. Félre értés ne essék, nem védem egyik fehérjét sem, csupán saját tapasztalataim alapján nekem jobban fekszik a szója, és évek óta csak ezt fogyasztom, és nem azért mert érzékeny vagyok a tejsavóra, csak egyszerűen érzem h jobb az egyik a másiknál. Az embernek ki kell tapasztalni és nem ész nélkül menni a tömeg után és fikázni. Nincs ugyan olyan szervezet...
2014. júl. 1. 11:44
19/22 anonim válasza:
Azért írtam,hogy tejsavó lenne jó mivel a szójától rosszul van.
Nem szeretnék vitatkozni ha neked a szója akkor legyen szója felőlem azt isztok amit akartok én csak ajánlottam valamit ennyi.
2014. júl. 1. 11:46
20/22 anonim válasza:
Mindenki maga döntse el, hogy mit hisz el és mit nem. Akinek bejön, az igya, aki elhiszi a sok mocskot, amit mondanak róla, vagy csak nem ízlik neki, az ne igya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!