Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 15 éves srác naturál?

15 éves srác naturál?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy ismerősöm, vagyis látásból ismerem.

12 éves kora óta edzés, jelenleg 15 éves és hihetetlen sok izom van rajta, szerintetek naturál ? Nagyobb felkarja van, mint a faterjának becsület, pedig az sem cingár valaki.

[link]

15 évesen még 1 kép :

[link]

2014. jún. 30. 15:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha most újból kezdeném az egészet a meglévő tudásommal simán hoznám ezt a formát ennyi idősen :)
2014. jún. 30. 16:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez nagy kar?? Ne vicceljetek már gyerekek! Jó ha van kb 40-41. Sima naturál forma, más izom meg nincs is rajta csak kis kar!
2014. jún. 30. 17:00
 13/17 anonim ***** válasza:
És azért van rajta zsír is :)
2014. jún. 30. 17:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát van zsír rajta, de nem vészes. Szálkásítás és szép forma hozható belőle.

A lábai lemaradtak szépen, a vádli jól tükrözi. Nekem a vádlim csak 1-2cm kisebb a felkarnál, szerintem ha van kb 37 vádlija.

Nálunk a terembe rengeteg edző felnőtt így sem néz ki, nem, hogy 15 évesen :D

2014. jún. 30. 17:21
 15/17 anonim ***** válasza:

Láb,Hát hol marad ? :)

Amúgy én 10 hónapos tömegelés alatt mikor kezdtem kb ekkora felkarom volt, szóval ahhoz képest, hogy 3 éve edz, lehetne nagyobb is és szálkásítással szárazabb picit.

De az életkorát kell ilyenkor figyelembe venni, az nemrossz.

2014. jún. 30. 17:51
 16/17 anonim ***** válasza:
hátha 20 éve testépítő emberek magukból indulnak ki akkor szar :) de egy átlag 15 éves ma már 50-60kg szóval nekik ez is nagy xD
2014. jún. 30. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha így vesszük az átlag emberek is 60-70 kg, de ő testépítéssel foglalkozik, mint a felnőttek szóval.

Attól, mert gyerek nem csak kar-mell-re kellene edzenie, hanem Hát-ra, ami nálla 0 és lábakra is, hogy legyen normálisabb összhang.

2014. jún. 30. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!