Testalkat elérése?
Figyelt kérdés
Sziasztok, annyit szeretnék megtudni hogy egy ilyen test alkat eléréséhez kb mennyi idő kellene? Tudom hogy pontosan nemlehet meghatározni, meg mindenki máshogy fejlődik, de úgy nagyjából mégis. [link] 2014. jún. 21. 22:48
1/7 anonim válasza:
Attól függ honnan indulsz. Ha a nulláról, akkor 5+ év, jó genetikával (nem nagyon zsírosodsz mondjuk, így tudsz egész évben tömegelni és még jól is építesz izmot). Szarral meg soha.
2/7 anonim válasza:
Jó genetikával 2 év :) Folytonos tömegeléssel.
4/7 anonim válasza:
Nem sok izom van az emberen, így egy jó genetikával pár év alatt elérhető, de acm-nak igaza van, ha nincs hasonló alkatod, akkor lehet, hogy soha nem leszel ilyen. Hogy értsd: aki pl széles csípőjű endomorf, annak nem lesz ilyen formája 10 év edzéssel sem. Izmos lesz, de nem ilyen formában.
5/7 anonim válasza:
Mellizma elég fejlett, de ezen kívűl, a többi 1 év alatt hozható mezomorph genetikával. (értsd. 1 év alatt 10-12kg izom). Rosszabb genetikával évek.
6/7 A kérdező kommentje:
És akkor lenne valaki olyan kedves és tudna küldeni egy nem csúcsformában lévő csávót, de elérhető testalkatú endomorf csávót? :) Mert sajnos én széles csípőjű vagyok :s
2014. jún. 23. 10:04
7/7 A kérdező kommentje:
És az eddigi válaszokat nagyon szépen köszönöm!
2014. jún. 23. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!