Érdemes kifosztani egy tápkieg boltot apokalipszis esetén?
Figyelt kérdés
A kérdés komoly amennyire lehet.Beüt valami krach,polgárháború,zombivírus,megszűnik az ellátás. Érdemes kifosztani egy táplálékkiegészítő boltot ilyenkor? Azzal a táplálékbevitelt jól meg lehet dobni,csak víz kell hozzá,nagyon sokáig eláll.Vitamint is lehet szerezni,az is fontos.2014. jún. 9. 16:22
2/11 A kérdező kommentje:
Főleg hogy ez egy laikusnak nem jut eszébe.
Kisebb konkurencia
2014. jún. 9. 16:30
3/11 anonim válasza:
Tonhal konzerv és turmix! A túlélés alapjai :D
4/11 anonim válasza:
Már értem, hogy a Myprotein miért kizárólag webshop :O
5/11 anonim válasza:
Jól látod kérdező. Bár a zombikat is meg lehet enni. :D (ha zombiapokalipszisről van szó)
6/11 anonim válasza:
Ésszerűbb egy élelmiszerboltot kifosztani. Nem véletlenül táplálékKIEGÉSZÍTŐ a neve.
7/11 anonim válasza:
De egy élelmiszerboltban többen vannak.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy kaja helyett de az élelmiszerboltokat hamar lerabolnák. Valamint ott a konzerven kívül mas sokáig kitartó nincs.
2014. jún. 9. 16:41
9/11 anonim válasza:
Érdemes. Az elhasznált kieg dobozok-vödrökből pedig f**z* bunkert lehet építeni ami megvéd a zombiktól. (Bár én tutit irtanám őket :3 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!