Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a scitec...

Mi a véleményetek a scitec nutrition termékekről?

Figyelt kérdés
érdemes e használni tőlluk forgalmazott vitaminokat fehérjét stb fogyasztani, nincsenek káros hatásai a termékeknek?
2014. jún. 5. 18:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább a pénztárcára van káros hatással.

Nem vagy képben az alapokkal (például azzal, hogy a fehérje is csak kaja, koncentrált élelmiszer), de ezt betudom annak, hogy még csak 10 és 13 éves kor között vagy, legalábbis a helyesírásod ezt sugallja.

2014. jún. 5. 18:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Túlárazottak, de bajod nem lesz a tapkiegektol. Hacsaknem nyomsz duplaadag NO fokozót edzés előtt. :-)
2014. jún. 5. 18:48
 3/12 anonim ***** válasza:

Általánosságban a táplálékkiegészítőknek sincs semmilyen káros hatása(nyilván rendeltetésszerű használatról és ésszerű keretek közé szorításról beszélek), így a nagybetűs Scitec termékeinek sincs.

A Scitecről, mint tápkiegcégről az a véleményem, hogy a termékeik jó minőséget képviselnek, de túlárazottak, ugyanazt a szintet megkapod jóval olcsóbban is. A makrotápanyag-kiegek(tömegnövelő, fehérje) nagyon drágák, a vitaminok, ásványi anyagok közül viszont van egy-kettő jó ár/érték arányban.

Zavaró tényező még, hogy szeretnék külföldinek beállítani magukat, miközben magyar cég. Illetve táplálnak valamiféle felsőbbrendűségérzést az iparban, egyfolytában a "mi vagyunk a legmegbízhatóbbak" üzenetet sugározzák.

Ennek ellenére, ha ingyen lenne minden kieg, akkor tuti, hogy venném én is a 100% wíjproteint, mert finom.

2014. jún. 5. 18:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kaja. De mesterseges kaja. Ha jol tudom amugy 19 vagyok.. nem ertek ezekhez a termekekhez azert kerdem..
2014. jún. 5. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nem értesz hozzá, mert nem mesterséges. Pl a tejsavoprotein az tejből készül, sajtgyartasnal a melléktermék tejsavobol szűrik ki a tejcukrot. Majd porlasztva szárítják, hogy adagolható és sokáig eltartható legyen. A tömegnövelők pedig fehérjékből és szénhidrátokból állnak. Olvass sokat, mert nagyon nem vagy képben, csak elképzeltél baromságokat.
2014. jún. 5. 19:06
 6/12 A kérdező kommentje:
100% whey erdekelne konkretabban mivel olyat szeretnek s ughalottam az inkabb rak izmot az emberre edzesek utan.. ellentetben a tomegnovelok amiben sok a szenhidrad csak felfujnak.
2014. jún. 5. 19:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Hasznaltam mar serious mass-t illetve narancs jumbot de nem nem ugy szedtem ahogyan kelletvolna volt hogy szedtem volt h nem.. raktam magamra par kilot elhagytam az edzest jol le is fogytam
2014. jún. 5. 19:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez tipikusan az a tudatlanság, amikor egy általunk hangoztatott, szinte szállóigévé vált fogalmat, "jelmondatot" idéztek, de nem értitek meg. Pl. "tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, de milyen gyakorlattal tudom eltüntetni a hasamról a zsírt?" "tudom, hogy csak kaja, de azért mégis csak mesterséges".

A táplálékkiegészítő mesterségességének kérdése, ha fogalmazhatok ilyen szarul, nézőpont kérdése. Feldolgozott élelmiszer, de pl a kenyér is ilyen, mert a természetben nem található meg ilyen formában, általában a laikusok legfőbb érve a mesterségesség bizonyításában az, hogy "nem terem a fán". A kenyér meg a gumicukor sem terem a földből, szóval nem kell beszarni. A tápkieg csak természetes alapanyagokból előállított élelmiszer.

2014. jún. 5. 19:11
 9/12 anonim ***** válasza:

nem rak rád izmot... ez csak élelmiszer... olvass sárga kapszulát...

Olyan meg, hogy mesterséges kaja, olyan nincs.

2014. jún. 5. 19:13
 10/12 anonim ***** válasza:

"100% whey erdekelne konkretabban mivel olyat szeretnek s ughalottam az inkabb rak izmot az emberre edzesek utan.. ellentetben a tomegnovelok amiben sok a szenhidrad csak felfujnak."

Hagyd már abba a buta kommentek írását, mert minden egyes leütött billentyűd(igen a szóköz is!!!! :D) arról árulkodik, hogy semmit nem tudsz a témáról. Olvasd el a Sárga kapszula című könyvet.

2014. jún. 5. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!