Mi az oka annak, hogy - a legtöbb termék esetében - de pl. a Nitro pure whey gold ára Bodybuildingbolt shopon 11. 000 Ft, a Biotech oldalán viszont majdnem 14.690 Ft?
.... és ezt a kérdést miért nem teszed fel a Biotech információs vonalain, telefon, e-mail, stb......
..... mivel ők a gyártó, forgalmazó cég? Az ő márkájukról van szó? Ha ők sem tudják, akkor.....
Gondolom a bodybuilding shop is annyiért jut hozzá mint a biotech üzletei. Mivel nem tudnám elhinni, hogy a gyárja ingyen oda adja a saját üzleteinek, hogy azok meg keressenek rajta. Ez a kereskedelem. Nem a gyárba megyünk hanem a boltba. Így gondolom a bodybuilding is valahogy feltudja vásárolni ugyanannyiért a biotech gyártótól aztán a neten eladja. Ha jól sejtem ez a bodybuilding csak neten árul és ezáltal olcsóbban tudja adni. A biotech boltok meg a bolti árán adják és nincs netes kedvezmény. Úgy tudom neten olcsóbban tudnak árulni mintha boltba adnák.
Nos nekem ez a tippem. Másra nem tudok gondolni, mert értelmetlenek. Hogy így van-e ahogy tippelem... fogalmam sincs. Ezt látom reálisnak.
Én törzsvásárló vagyok a Bodybuildingboltban. Ezelőtt máshol vettem a dolgokat, van összehasonlítási alapom. 100% ugyanazt a terméket kapom, olcsóbban. Csak azt olvasom minden ezzel kapcsolatos kérdésnél, hogy TAP BÉLA felhasználó állandóan becsméreli és fikázza a boltot. Valószínűleg üzleti érdeke kívánja meg ezt! Valószínűleg ugyan ezzel foglalkozik csak senki nem vesz tőle semmit mert csak nyerészkedni akar mindenkin és magasak az árai!!
Ezen gondolkozzon el mindenki.
"
Csak azt olvasom minden ezzel kapcsolatos kérdésnél, hogy TAP BÉLA felhasználó állandóan becsméreli és fikázza a boltot. Valószínűleg üzleti érdeke kívánja meg ezt!
"
Legalább ha minden hová ugyan azt a szöveget nyomod, akkor előtte olvasnád el, hogy én mit írtam?!?! Ehhez nem kell még 8 általános osztály végzettség sem!! És csak utánna kezdjél engem szarzoni, oltani.
Ebben a hozzászólásomban, véleményemben mi is volt az, amivel becsméreltem, vagy fikáztam valakit?!?!
Bemásolom mit is írtam itt fenntebb:
.... és ezt a kérdést miért nem teszed fel a Biotech információs vonalain, telefon, e-mail, stb......
..... mivel ők a gyártó, forgalmazó cég? Az ő márkájukról van szó? Ha ők sem tudják, akkor.....
Neked Arnold S. nevű felhasználó szövegértelmezési problémád van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!