Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Diétához milyen fehérjét...

Diétához milyen fehérjét válasszak? Eléggé elvesztem a kínálatban

Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok, olyan 6 kg felesleg van rajtam először azt szeretném ledobni(majd csak aztán felszedni egy nagyobb adag izmot). Régen is sokat mozogtam valami izom féleséggel is rendelkezem, de diétám még nem volt. Most elkezdtem össze rakni és gondoltam kéne valami fehérje koncentrátum amit edzés után tudok használni, de elég elveszett vagyok a táplálék kiegészítők témában. Tudnátok valami jó ár-érték arányú cuccot ajánlani? 17/L/64kg
2014. máj. 29. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Én myprotein impact wheyt és mhn wheyt veszek. Ezek nem dágák és jó minőségű fehérjék. De jó a scitec 100% whey prof és a biotech nitro pure whey is,stb.
2014. máj. 29. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Scitec whey prof. szerintem a legjobb ár/érték arányban.Isteni íze is van és fantasztikus kombinációja az aminosavaknak.Nem is túl drága
2014. máj. 29. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért a Scitec elég drága.
2014. máj. 29. 18:11
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. máj. 30. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!