Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hot Blood vagy Pow3erd dobja...

Hot Blood vagy Pow3erd dobja meg jobban a teljesítményt?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok jobban intenzív úszás előtt, ha nem a durranás, hanem inkább a teljesítmény növelése a fontos?
2014. máj. 27. 19:24
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, Pow3rd, csak elírtam.
2014. máj. 27. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
16%

egyszerűen nem éri meg ilyeneket szedni

szívek ne tesz jót

teljesítményedet ne porokkal növeld hanem önerőből :)

2014. máj. 27. 19:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aggodalmat, de ez egyszeri alkalom lenne (már ami az edzés előtti formulákat illeti), mert nagyon fontos lesz, hogy jól teljesítsek:) Szóval még mindig várom egy hozzáértő válaszát, köszönöm előre is!
2014. máj. 27. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hot Blood 2.0 jobb ;)
2014. máj. 27. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
én is hot bloodra szavazok
2014. máj. 27. 19:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jövök én összezavarni a dolgokat, mert nekem pl a hotblood egyáltalán nem ütött, viszont a pow3rd eléggé, ami fura. De ha igazán ütős preworkout cuccra van szükséged akkor 5g krea + 5g béta alanin meg 3-400mg koffeint dobj be és hallani fogod a színeket.
2014. máj. 27. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyszeri alkalomra ne használd. Próbáld ki mielőtt elésben kipróbálod! Lehet, hogy beszédülsz a koffeintől, mint az állat aztán annyi is a teljesítményednek... Ha bírod a koffeint hot blood, ha nem pow3rd. Ha több kell akkor big bang. Egyébként amit az előttem szóló írt jó, csak pl creatint nem tudsz ilyen kis adagban venni ha jól tudom.
2014. máj. 27. 22:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hot Blood-ot vettem, mert csak az volt tasakos, úgyhogy nem volt nehéz a döntés!:D Kreatinnal nincs problémám, hisz pont kúrám van. Volt egy időszakom amikor kávéval keltem (nem is kevéssel), szerencsére erről egy ideje leálltam, remélem ettől még nem fog megüti a koffein. Lehet csak fél adagot veszek be, edzés előttiket még sose használtam.
2014. máj. 28. 16:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja, és mindenkinek nyomtam egy zöld mancsot!
2014. máj. 28. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!