Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Scitec mega daily one plus?...

Flevi kérdése:

Scitec mega daily one plus? Most hogy van ez?

Figyelt kérdés

Ugye napi két kapszula kell. Ezeket lehet egybe is bevenni reggel az első étkezés közben? Vahy egyet reggel, egyet dél v. egy körül? A reggeli sokkal kényelmesebb lenne, de fel tud ennyi vitamin oldódni/szívódni vagy mittudoménmitcsinálni? :D

Tehát a kérdés: Lehet-e egybe bevenni reggel a két kapszulát?

2014. máj. 22. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, de jobb elosztani. Szerintem nem akkora gond lenyelni délután is egy kapszulát.:-)
2014. máj. 22. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
mikor egyben szedtem a kettőt én gyakran hánytam tőle, ami érdekes, mert mióta multi pro pluszt szedek, ami jóval több bogyó, azóta megszűnt ez a problem is...
2014. máj. 22. 22:02
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor inkább elosztom.

Hallottam viszont olyat is, hogy egyidőben kéne minden nap bevenni. Ezt nem nagyon tudom tartani, ez baj?

2014. máj. 22. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Az nem gond.
2014. máj. 22. 22:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2014. máj. 22. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb kettőben, mivel azért van bőven benne vízben oldodó vitamin is, és ha egyszerre veszed be, nagyobb az esély hogy felét kihugyozod.

De valamelyest láthatod, ha utána nagyon sárgás a vizelet, akkor több mint valószínű hogy felesleges és a szervezet nem hasznosítja.

2014. máj. 23. 07:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért sárga a vizelet, mert a B2-vitamin (riboflavin) megfesti a vizeletet. De ez mindig így van, nem csak ha felesleges.
2014. máj. 23. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Jah, értem, akkor sorry!
2014. máj. 23. 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Ma kezdtem el szedni, mert megvagyok fázva egy kicsit, C vitamin mellé néztem egy multivitamint. Kettőt bevettem, rá 5-10 percre kihánytam a reggelit. Betegségnek tudtam be, de látom másnál is volt ilyen baj, két kapszulával.

Lehet szétosztva lenne jobb szednem...

2017. febr. 4. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!