Hány éves kortól ajánlottok NO fokozót?
És mennyivel jobb vele az edzés?
Milyen gyakran lehet használni?
Értem.
Még annyira lennék kíváncsi,hogy mégis mennyivel megy jobban,van saját tapasztalatod?
ma már linkelte valaki, úgy hogy most lopok, de a jó NO fokozótól főleg az első alkalmakkor mikor fogyasztod, esetleg az ajánlottnál dupla adagot nyomatsz, az ilyen:
https://www.youtube.com/watch?v=NHbf4ugKq00
Én a múltamból a tiszta amfetaminhoz tudnám hasonlítani, néhány kellemetlen hatás kivételével.
és csak 18 éves kor felett ajánlanám azokat, amelyekben koffein van, mert a koffein nem játék, én pl nagyon nagyon könnyen rá tudok fűzni hetekre hónapokra...
Én bírom a koffeint, az első NO Fokzóm a NO Xplode volt, olvastam fél adagot aki először használja, gondoltam legyen, ment a fél adag meg sem éreztem :)
Következő alkalomkor gondoltam, fél adag, nyomtam egy adagot + 2-3g, na az megütött rendesen, elkezdtem bizseregni már be is képzeltem másik részét is picit. Mit mondjak mintha éreztem volna hogy alig bírok egy helyben ülni, muszály valamit csinálnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!