Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány éves kortól ajánlottok...

Hány éves kortól ajánlottok NO fokozót?

Figyelt kérdés

És mennyivel jobb vele az edzés?

Milyen gyakran lehet használni?

2014. máj. 22. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
18 éves kortól ajánlják a tápkieg cégek. Jobban megy vele az edzés, pláne az első pár alkalommal, de utána valamennyire hozzá szokik a szervezet, így én nem ajánlom az állandó fogyasztását. Nem ez a legfontosabb tápkieg.
2014. máj. 22. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem.

Még annyira lennék kíváncsi,hogy mégis mennyivel megy jobban,van saját tapasztalatod?

2014. máj. 22. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:

ma már linkelte valaki, úgy hogy most lopok, de a jó NO fokozótól főleg az első alkalmakkor mikor fogyasztod, esetleg az ajánlottnál dupla adagot nyomatsz, az ilyen:

https://www.youtube.com/watch?v=NHbf4ugKq00

Én a múltamból a tiszta amfetaminhoz tudnám hasonlítani, néhány kellemetlen hatás kivételével.

és csak 18 éves kor felett ajánlanám azokat, amelyekben koffein van, mert a koffein nem játék, én pl nagyon nagyon könnyen rá tudok fűzni hetekre hónapokra...

2014. máj. 22. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Van. Nekem a NO explode vált be, az első héten brutálul pörgetett, sok energiát adott, majd a további adagok már mérsékeltebb eredményeket hoztak. De ettől még jó volt továbbra is, csak nem annyira, mint először.
2014. máj. 22. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Én bírom a koffeint, az első NO Fokzóm a NO Xplode volt, olvastam fél adagot aki először használja, gondoltam legyen, ment a fél adag meg sem éreztem :)

Következő alkalomkor gondoltam, fél adag, nyomtam egy adagot + 2-3g, na az megütött rendesen, elkezdtem bizseregni már be is képzeltem másik részét is picit. Mit mondjak mintha éreztem volna hogy alig bírok egy helyben ülni, muszály valamit csinálnom :)

2014. máj. 22. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
én hála a kicsapongó kamaszkoromnak eléggé érzékeny vagyok a stimulánsokra, komoly szorongásaim, pánikrohamaim is vannak tőle, ha rosszkor fogyasztom, így nekem bőven elég pl a pow3rd, azért is szeretem a tasakos változatát, mert nem kell külön nekem meghatározni, hogy most mekkora is egy adag, csak feltépek egy tasit, ha pedig rossz napom van, és tudom, hogy a stimulánsok kicsinálnák a kis agyamat, akkor attack! 2.0
2014. máj. 22. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!