Miért gondolják magukról a testépítők, hogy különbek a többi embernél?
Nem csak az. Már a kifejtésben: "vannak öreg dagik" -> daginak lenni nem is baj.
Vannak korán haló sportolók -> a sportolók meg bezzeg korán halnak (az említett szívbajban meghalt élsportolók esetét meg ne is próbáld megérteni, miért történhetett. Egy szó: ÉLsportoló)
Aztán jönnek az önigazolások: "aki indulatos, az biztos azért, mert betaláltam". Hát a nagy francokat. Megrázó lesz, de van olyan is, amikor nincs igazad. Például most. Ha az embereknek egy fogalmatlan hülye nekiáll osztani az észt, általában idegesek lesznek. A hülyeség fájdalmas kívülről, belülről valószínűleg nem. Ez történhetett a fészbúkon is, lehet nem levette a képet, csupán előled rejtette el, mondván "na, ez a hülye már megint jártatja a száját". És úgy őszintén: milyen elmebeteg (mármint rajtad kívül) talál ki olyat, hogy a gyúrás megvédene az autóbalesetektől?? Ki állított ilyet valaha is? Felteszel egy teljesen irreális marhaságot, aztán büszke vagy magadra, hogy rájöttél, hogy az lehet nem is igaz. Mi meg csak itt fogjuk a fejünket.
ddrake: "Egyébként meg felőlem bármelyik nihilista nyugodtan megöngyözheti magát, ha neki ez a célja, én sem szólok bele az ő életvitelükbe."
Mibe fogadjunk, hogy te a te életviteledet messze jobbnak tartod az övékénél?
Ez már nekem is feltűnt. De nem csak egészség témában, hanem gyakorlatilag a testépítők többsége azt hiszi,h minden témában otthon van és különb a legtöbb embernél.
annyiban lehet igazat adni nekik, h van bennük kitartás, ami a legtöbb magyar emberből hiányzik - ami a külsőt illeti.
Viszont gyakran halljuk a sztereotípiát,h a testépítők nem épp az eszükről híresek, amiben valljuk be, van bizony igazság. Biztos vannak értelmes testépítők is vhol, bár én még eggyel nem találkoztam.
Sztem a testépítők többsége elnyomott, frusztrált gyerek volt, és ha évekkel később mikor nagydarab emberré gyúrta magát, ezért lesz felsőbbrendűségi komplexusa. most ugyan nem olvastam végig a hozzászólásokat, de volt régebben vitám egy a gyak-on elég "híres" testépítővel, és nagyon megdöbbentem,h amikor vitáztunk, és kiderült,h tévedett, akkor hisztizni kezdett meg személyeskedni.
és ugye a testépítés a kinézetről szól, nem az erőről, ezért eleve csak a felszínesebb emberek kezdenek bele ebben a "sportba". Nézz meg egy Kathi Bélát vagy Vörös Zolit, híres magyar testépítők, hát hogy is mondjam, eléggé egyszerű emberek, nem valami olvasottak, ami persze érthető, hisz az edzés/kajálás mellett nincs is sok idejük művelődni.
"Mi az, amitől a testépítés megvéd az életben?"
Semmitől, annyi előnye van, h nagyobb leszel, és kevésbé mernek beléd kötni, vmivel erősebb is, de a méreteidhez képest gyenge. Az átlag testépítő kajálás egészséges kajákból áll ugyan, de túl sokat esznek és elég egyoldalú is.
"Mindannyian ismerünk elhízott, de szép kort megért nagymamákat, nagytatákat. Ez cáfolja azt az érvet, hogy a lusta, egészségtelen életmód korai halállal végződik."
nem cáfolja, mert genetikai tényezők is szerepet játszana abban, h ki meddig él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!