Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok ajánlani valami...

Tudnátok ajánlani valami jóféle proteint?

Figyelt kérdés
Street workout edzést végzek, 63KG vagyok 188centi 17 éves, esetleg olyan is lehet amitől szedek fel nem gond mert kell még tömeg is rám, elégé vékony fajta vagyok.

2014. máj. 8. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:

súlyzós edzést kéne végezni, annyi kukoricás babos rizst enni, hogy rosszul legyél tőle és mellé sok csirkét enni és akkor jön a tömeg

magában a fehérje nem sokat ér

főleg, hogy sokan betolnak edzésnapon egy kupakkal, hogy huh szedek fehérjét, fenét tömni kell az arcba, mint a szemét

ha tápkieg akkor 220g zöld jumbo edzésnapon pihenőnapon meg 160g sárga

2014. máj. 8. 12:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Próbálok oda figyelni azért arra hogy mit eszek, de azt mondták hogy nekem mindegy mit eszek még, csak nagyon sokat egyek mivel vékony vagyok.
2014. máj. 8. 12:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Feleslegesen zsirt felszedni hüly.eség bár te döntöd el. Kell jó étrend ezaz első a tápkieggel csak max mondjuk kiválthatod az edzés utáni kaját. Lehet úgy hogy veszel tejsavó fehérját plusz gyors ch és kevered vagy vehetsz tömegnövelőt de 30% fehérje tartalmú felettit de nem szója legyen benne
2014. máj. 8. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
ezen a szinten szerintem nem fog bucira zsírosodni nem tud annyit enni
2014. máj. 8. 13:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Komolyan én össze vissza ettem régen is minden bármit SEMMITŐL nem hizok már voltam orvosi kivizsgáláson is ez véget, de semmit sem találtak apum is nagyon vékony fajta, Lehet kipróbálom azt amit az első irt.
2014. máj. 8. 14:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Még hallottam olyan hogy ha éjjel eszek akkor nagyon zsirosodnak a belsőszerveim + külsőleg is ez igaz? Mert zsir csak a hasamon van ott is nagyon nagyon kevés alsó kockákat nem látni felsőt lehet szépen látni.
2014. máj. 8. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
attól hogy nem zsirosodsz nem ajánlatos szarul kajálni még.
2014. máj. 8. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!