Nem megy teljesen a fekvő, elég ha így csinálom? További lent
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy alkalmazást a neve "Chest" és abban olyan fekvőket kell csinálni hogy fel kell emelni a lábaim térdre így valahogy: [link]
De sajnos nemtudok teljesen lemenni mert ugye nincsenek olyan nagy mellizmaim/karizmaim de szerintetek elég ha csak félig lemegyek és úgy csinálom sokszor? és akkor minél többet fogok bírni? Mert már 2 napot megcsináltam és olyan izomlázam van hogy leírhatatlan
Mit gondoltok?
Előre is köszi!
2014. máj. 6. 14:59
1/2 anonim válasza:
Ez a gyakorlat inkább tricepsz. Az jó ha izomlázad van de ne erőltesd túl magad, heti 1-2 alkalommal elég lesz ezt csinálni és inkább a fegyencedzés lépései szerint haladnék a helyedben, abban van kb 10 féle nehézségű fekvő:
https://www.youtube.com/watch?v=1V1TpzUwokY&list=PL1F87E29E4..
2/2 A kérdező kommentje:
Igen igen észrevettem hogy inkább a tricepsz-nél van a legnagyobb izomláz de azért a váll/mell résznél is kicsit, és ha mindkettőt egyszerre csinálnám? Vagy az már túl sok lenne? Egyébként ezt minden másnap kell csak csinálni (Gondolom hogy ne erőltessem magam túl)
2014. máj. 6. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!